Szerintetek ez az eladó teljesen eszement?
Szóval az illető vásárolt valamit a tengeren túlról egy éve, aminek az ára 400 dollár volt durván.
Szállításra, és egyéb adokra fizetett pluszba nagyjából 120 dollárt.
Most, ezt a tárgyat árulja 185 ezer forintért, ami kb 560 dollár. Mondván, hogy nincs belőle az országban több.
Ő ezt állítja, mert, hogy nincs minden sarkon belőle. Elhiszem, az airsoft nem olyan népszerű mint a foci stb.
Az, hogy ki akarja fizettetni a vevővel egy év használat után azt, hogy neki a szállítás 150 dollárba került szerintem nem túl elegáns. A fegyver 300 dollárt ér, és nem 560-at.
A kérdésben még 400 dolláros volt, a 10es válaszodban már csak 300, a 13asban meg már csak 250. Gyorsan veszít az értékéből :)
1) Nem 300ba kerül, mert ha valaki ilyet akar venni, akkor ide kell szállíttatnia, a szállíítási ktg pedig 120 dollár
2) Nem tökmindegy neked, hogy mennyiért árulja? Miért zavar ez téged ennyire?
Ha én a 10ft-os radíromat meghirdetem 1000ft-ért akkor azt is kiírod a gyk-ra, hogy teljesen eszement vagyok? Annyiért fogja eladni, amennyiért megveszik. Ha 185ezerért megveszik, akkor meg majd jön a következő kérdésed, hogy "Szerintetek ez a vevő teljesen eszement?"
Ennyire nincs semmi dolgod?
Nézd ezt a hírdetést, egy bunkó eladó ennyit akar kérni ezért a kis ócska fiat500-asért.
Bár ez inkább reklámfogás, és nem gondolta komolyan ő sem. [link]
Nem azzal a válaszolóval van baj, hanem veled.
Teljesen normálisan írt, és tök igaza van.
Most akkor mennyi?
Mi alapján döntöd el te, hogy mennyit ér?
Szerinted az érvelésed rendben van, megáll a lábán?
Az, hogy nem olyan népszerű, mint a foci??????
komolyan ezzel indokolsz?
Ember, a vitorlázás vagy jet-ski sem olyan népszerű, mint a foci, mégsem tudod a gyári melós nettó 150 ezredből ezt a sportot űzni, gondolkozz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!