Ti mit csinálnátok ha nyernétek a lottón?
Tegyük fel, hogy sokat nyernék.
Vennék egy lakást magamnak.
Vennék egy lakást testvéremnek is.
Szüleimnek kertes házat.
Indítanék saját vállalkozást.
És tuti, hogy adakoznék pár állatmenhelynek is (amúgy is szoktam).
Hát tekintve, hogy pár millióért is rabolnak emberek én először fogadnék pár biztonsági őrt, akik 0-24-ben őriznének.
Aztán vennék egy nagyobb házat vidéken. Csak a szűk családi körnek mondanám el meg adnék. Nyitnék egy menhelyet, adakoznék menhelyeknek. Vennék vagy 10 lakást, kiadnám őket és a bejövő pénzből tartanám fent a kutyamenhelyemet.
"Hát tekintve, hogy pár millióért is rabolnak emberek én először fogadnék pár biztonsági őrt, akik 0-24-ben őriznének."
Ez aranyos :)
Annyi biztos, hogy nem mondamán el senkinek, még anyámnak se. Jobb, ha egyedül csak én tudok róla, az a legbiztonságosabb.
Aztán elköltöznék valami jobb környékre, közel Budapesthez. A külföldet is meggondolnám, pl. Costa Ricát, de ennyi pénzből már Magyarország is lehet kellemes hely. Eljátszanám a családomnak, hogy sikeres vállalkozó vagyok és adnék nekik pénzt. Én is támogatnék menhelyeket, már most is szoktam önkénteskedni. Utazgatnék szép helyekre, nőznék, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!