Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok ha nyernéte...

Ti mit csinálnátok ha nyernétek a lottón?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ha megnyernétek a lottót?

2020. márc. 11. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Svajci minta faluvá fejleszteném a települést ahol élek
2020. márc. 11. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Magamat ismerve ha most megnyerném nyár végére a temetőben lennék.
2020. márc. 11. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha a pénz a számlámon van, másnap felmondanék azonnalival és amint lehet költöznék Kanadába.
2020. márc. 11. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is gondolkodóba esnék, hogy abból a pénzből ebben az országban akarom-e berendezni a további felső tízezerbeli életemet, vagy inkább elmenjek innen jó messzire.
2020. márc. 11. 18:13
 5/10 anonim válasza:
82%

Tegyük fel, hogy sokat nyernék.

Vennék egy lakást magamnak.

Vennék egy lakást testvéremnek is.

Szüleimnek kertes házat.

Indítanék saját vállalkozást.

És tuti, hogy adakoznék pár állatmenhelynek is (amúgy is szoktam).

2020. márc. 11. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ötös lottóról beszélsz és a főnyereményről tekintve hogy milliárdos összeg van épp, Biztos hogy egy idegi csődtömeg lennék, előbb utóbb téveszméim lennének, hogy mikor lopják el, vagy mikor nyírnak ki a pénz miatt. Persze egy négyes jól jönne bármikor. az csak pár milió azzal senki nem foglalkozna.
2020. márc. 12. 04:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát tekintve, hogy pár millióért is rabolnak emberek én először fogadnék pár biztonsági őrt, akik 0-24-ben őriznének.

Aztán vennék egy nagyobb házat vidéken. Csak a szűk családi körnek mondanám el meg adnék. Nyitnék egy menhelyet, adakoznék menhelyeknek. Vennék vagy 10 lakást, kiadnám őket és a bejövő pénzből tartanám fent a kutyamenhelyemet.

2020. márc. 12. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hát tekintve, hogy pár millióért is rabolnak emberek én először fogadnék pár biztonsági őrt, akik 0-24-ben őriznének."

Ez aranyos :)

2020. márc. 12. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
És honnan vennéd, hogy azok az őrök nem a pénzedre hajtanának?
2020. márc. 14. 16:27
 10/10 anonim válasza:
100%

Annyi biztos, hogy nem mondamán el senkinek, még anyámnak se. Jobb, ha egyedül csak én tudok róla, az a legbiztonságosabb.

Aztán elköltöznék valami jobb környékre, közel Budapesthez. A külföldet is meggondolnám, pl. Costa Ricát, de ennyi pénzből már Magyarország is lehet kellemes hely. Eljátszanám a családomnak, hogy sikeres vállalkozó vagyok és adnék nekik pénzt. Én is támogatnék menhelyeket, már most is szoktam önkénteskedni. Utazgatnék szép helyekre, nőznék, stb.

2020. márc. 15. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!