Ti mit csinálnátok ha nyernétek a lottón?
Először :infarktust kapnék az izgalomtól és meghalnék.
Ha mégsem ez lenne,akkor nagyrészét betenném a bankba,majd éveken át azon stresszelnék,hogy valaki megtudja,hogy gazdag vagyok,és azon agyalnék mikor rabolnak el a pénzért.
Erre aztán szépen rá is menne az egészségem.
Ez jutott eszembe.Bocs.
Még az előző vagyok.
Úgy mint a #2-es, egy melegebb országba vennék lakást :)
100 millió azért nem beláthatatlan összeg, bár szó mi szó, szívesen belátnám egyszer magamnál. :D
Ennyiből először is minden tartozást kifizetnék, ami engem vagy a szűk családot terhel. Ezen kívül szüleimnek és a testvéreimnek adnék 10-10 milliót, a többit meg eltenném/befektetném.
Ezeken túl ugyanolyan életet élnék mint addig, "csak" azzal a lelki nyugalommal, hogy mindig van mihez nyúlni, ha úgy adódik.
100 millió valóban nem egy végtelenül nagy összeg.
1. Vennék magamnak Budapest belvárosában egy szép lakást kb 15 milláért.
2. Két tesómnak és szüleimnek adnék 10-10 milliót. Maradt tehát 55.
3. 50 milliót hosszútávra lekötnék. A maradék 5-öt meg nézegetném leginkább. Esetleg elmenne belőle valami kisebb kiadásokra. Berendezni a lakást, új ruhák, esetleg egy jobb állapotban lévő használt autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!