Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem megyek el az állásinter...

Ha nem megyek el az állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Mit tegyek akkor, ha felvettek egy helyre ahol múlt héten volt az interjú (ahova alapvetően menni szerettem volna és el is fogadom), és holnap mennék egy másik helyre interjúra (ahova ugye ha felvesznek sem mennék így már).

Eredetileg holnap lenne az egyetemen egy fontos órám és a holnapi interjú miatt kihagynám,így viszont hogy a másik helyre felvettek nem igazán szeretnék elmenni erre a holnapira és az órát sem kihagyni a semmiért.

Mit tegyek? Nagy bunkóság most lemondani a holnap reggeli interjút?:/

Nem is készültem rá mióta tegnap koderült,hogy felvettek az első helyre.

Gyakornoki állások egyébként,de mindkét cég komolyabb és nem csak adminisztrációs pozíció.

2020. márc. 8. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

"Gazdasági diploma a legtöbb helyen bevethető, legjövedelmezőbb, ezerféle lehetőség nyílik meg vele."

na ezen felröhögtem!

2020. márc. 8. 15:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Most komolyan a gazdasági diplomán kell fennakadni?:)))))

Egyébként köszönöm a segítséget, megírtam az e-mailt.

2020. márc. 8. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Magadon is pórbálj nevetni, mert nevetséges vagy.

A világon minden gazdaság.

Közgazdaság az ipar, a termelés, a kereskedelem, az egészségügy, az államigazgatás, gyakorlatilag minden, a világon nem tudsz olyan szakmát mondani, amihez ne lenne köze.

Minden, minden a gazdasághoz kapcsolódik, jóformán bárhol el lehet vele helyezkedni, mert ez egy összefoglaló szó arra, hogy az embernek komplex ismeretei vannak a világ működéséről.

Neked nyilván nincsenek, azért írsz ostobaságokat. De biztosan nem is dolgozol felelős, jól fizető állásban... Persze most jöhet a kamu, hogy milliomos vagy és mindenhez is értesz... :D

2020. márc. 8. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én azért az email mellé holnap reggel felemelném a telefont is, mert egyáltalán nem biztos, hogy korán reggel rátalálnak az emailre.

Szóval nem tudom, hány órára kellene menned, de azért 8-kor felemelném a telefont, elmondanám, hogy írtam egy emailt is, de nem tudod, hogy megkapják-e időben, így szóban is jelzed. Ezek után fognak ugyan emlékezni Rád, de nem negatívan, hanem pozitívan, hogy milyen korrekt vagy :-)

2020. márc. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!