Elfelejtettem befizetni a telefonszámlát, most jutott eszembe és az sms-ben azt írták hogy 7. -én kapcsolják ki. Az szombat ami ugye hétvége. Hetvegen is kikapcsolhatják vagy van időm befizetni délelőtt a postán?
Ez hanyadik felszólítás volt?
Amúgy a csekkes befizetést nem kapják meg rögtön, inkább fizesd online.
Hétvégén is kikapcsolják, mert ez elektronikusan működik, nem kézzel.
Nem tudom, hol laksz, de ha olyan helyen, ahol be tudsz menni az ügyfélszolgálatra, akkor a legideálisabb az lenne, ha személyesen fizetnéd be (plazákban pl. van Telekom, stb szombaton is) vagy ha beregisztrálsz a szolgáltató oldalára és kártyás fizetéssel fizeted be.
Ezenkívül átutalással is tudnál fizetni, ha tudod a számlaszámot - ez esetben viszont ne felejtsd el az azonosítót beírni (tel szám vagy előfizetői szám)
A postai csekket semmiképpen nem javaslom, csak végszükség esetén - ugyanis az kb. 44-5-6 nap lesz, mire beérkezik és lekönyvelik.
Köszönöm
Végül kiderült,hogy már befizettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!