Ti tudtok félretenni a fizutokból ha csak 150e ft netto fizetesetek van?
Hajdu-Biharban kb.ez az atlagos fizu.
Alberletet nem kell fizetni, házra sem, csak a fogyasztást
Tudom utolsó hogy szégyen, de itt keleten nagyon sz.ar
Pedig van angol es +1 más idegen nyelvtudasom-középszintű, van kepzettsegem is , de abban nem tudok elhelyezkedni.
Te hol laksz?
9-es
31 évesen, de csak 39 évesen tervezem elköltözni. Egy forintot nem fogok fizetni szülöknek,saját lakásra kell gyüjtenem.
@11:25
Ennyire frusztrál hogy téged levettek pénzel a szüleid mást meg nem?
150-ből is lehet, csak lejjebb kell venni az igényeket.
No kocsi és no para!
"Tudom utolsó hogy szégyen, de itt keleten nagyon sz.ar"
Akkor irány Nyugat-Magyarország vagy külföld.
Nálunk a fater k9veteli adjak bele, de ő pl. 1 Ft-ot sem ad semmibe, elissza, drogozza, prostizza a fizetését, de nem elég neki.
Fizetéskor bulit csap-80-100eFt az első délután, majd visszavesz és napi 20e-et, utolsó 2 hétre előre megveszi a cigijét, majd remeg a piáért 1 hetet néha többet!
Kereken 2X annyit keres mint édesanyám + az én fizetésem (2 bérminimum), édesanyám pénzéből élünk az enyém meg 95%-ban megy megtakarításba.
Szerinted miért kéne a faterom alkoholizálását megfinanszíroznom?
Lenne értelme, hogy 2-3 nappal tovább dáridózhasson?
Amíg nem tudtam eszméletlenre verni, vert mindenkit, 2-3 alkalommal kiütöttem, az óta senkit nem fojtogatott.
#18: Na, ilyen helyzetből az egyetlen út, hogy elmentek. Nem mellesleg a családon belüli erőszakért fel is lehet jelenteni a fatert. Persze úgy, hogy te is elverted, már más a dolog.
Az én öregem is nehezen viselhető el és mikor otthon éltem, akkor is főleg anyám pénzéből élt a család, mert a faternek többnyire nem volt normális melója, max 1-2 hónapra. Már erre is azt mondták folyton anyámnak, hogy hagyja ott az öreget, pedig neki csak a szája nagy, nem iszik, nem cigizik, nem drogozik és nem agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!