Hol előny, hogy megszűnt a Jófogáson a Háztól-házig és opció, hogy magad viszed Foxpostra a csomagot?
Leginkább eladni szoktam. Tudom, hogy nem szűnt meg teljesen a Háztól-házig 13 ezer feletti eladási összegnél igénybe vehető. De legalább volt eddig annyi előnye, amíg ennél alacsonyabb eladási összegnél is igénybe vehető volt a Háztól-házig, hogy csak megrendelték, jóváhagytam és kijöttek a csomagért, elvitték a címzettnek és átvétel után küldte a Jófogás a számlámra a pénzt. Mondjuk nem volt olcsó, de benne volt az az opcíó is, hogy teljesen ingyen visszahozzák a csomagot, ha a címzett mégsem veszi át. Mi a jó abban, hogy megszűnt?
És mi az értelme, hogy Foxpost szállítást hozzá lehet rendelni a Jófogáson lévő hirdetéseimhez? Még ki se jönnek érte, hogy elvigyék, nekem kell egy automatába elcipelnem, ha megrendelnek tőlem. Ehhez minek jófogás opció? Bárkivel megtudnám beszélni aki ír egy hirdetésemre, még talán kényelmesebb körülmények közt, hogy Foxpost vagy mi egyéb által postázom neki. Ehhez minek van szükség a Jófogásra? Nem lett volna elég annyit kiírni, hogy csak 13 ezer ft eladási értéktől van már csak Háztól-házig, az alatt pedig oldd meg magad a postázást? Ha esetleg nem értek valamit és mégis van valami előnye írjátok meg. Ráadásul pech, hogy az én közelembe nincs Foxpost automata. Úgyhogy nekem ebbe semmi előny.
Nekem a héten is jött csomagom...
Honnan veszed, hogy megszűnt?
Jelenleg is ott a lehetőség a kisebb értékűeknél is, illetve a honlap is írja, hogy minimum 2400 Ft-nak kell lennie a termék értékének, és akkor a kisebb összegű házhozszállítási díjat számolják fel. (2390 ft)
Ó, hát ez szomorú...
De rákerestem, és sehol semmit nem írnak erről.
Nem akarok beszólni, mert nem hirdetek, de nagyon remélem, hogy csak rossz helyre kattintottál.
Én csak vásárolok, azt mondjuk nem tudom, mikor tették fel a hirdetést, de nekem elhozták 2390-ért.
Amúgy ez annyira nem aprópénz, ma nagyon nagy üzlet futárcéget üzemeltetni, a rengeteg online rendelés miatt is, meg a magyar posta legalja-szintje miatt is.
És azért mikor 30-50 csomagot bepakolnak a furgonba, akkor azért a tényleges költség nem annyira jön ki, mint a száll ítási díjak, tehát bőven nyereséges. (Különben nyilván nem is működne, meg nem lenne ennyi új futárcég a piacon.)
Egyébként a másik, amit már írtam is, hogy a kisebb összegűt még mindig ugyanúgy írják a honlapon, mint eddig.
És beírtam google-ba, hogy "jófogás háztól házig megszűnik), de semmi ilyesmit nem dobott ki. Viszont a te kérdésedet kidobta. :)
Telefonon esélytelen elérni őket, viszont én a múltkor jelenteni akartam egy hirdetést, mert átverés volt, és írtam nekik. Már másnap válaszoltak. Vedd fel velük a kapcsolatot emailben!
Egyébként mindjárt belépek, keresek kis értékű hirdetést, ami friss, és megnézem, van-e a 2390 ft-os lehetőség. Írok, ha találok!
Ezt pl ma adták fel, 5000 Ft, és ott van a 2390-es lehetőség!
De volt 4000 körüli termék is, ami ingyen házhozszállításos, tehát kb 1600 Ft-ot fog kapni érte az eladó, a többi a szállítás.
Tegnap akartam írni, de azt hittem, már nem térsz vissza.
Vasárnap este kinéztem valamit, leveleztünk az eladóval.
Abban maradtunk, hogy hétfőn leméri, belefér-e a 40 kg-ba.
Hétfőn írt, lemérte, beleér, törli a hirdetést és felteszi újra nekem, névvel.
Feltette, házhozszállítással rányomtam, el is fogadta egyből.
A kiszállítás folyamatban van.
Mondom, ez tegnap történt.
A másik jófogásos kérdésnél írta valaki, hogy nem mindegyik kategóriában elérhető.
De attól még elérhető.
Esetleg próbáld meg máshol elsütni, valami hasonló kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!