Miért ír ilyet a posta?
Tegnap egész nap itthon voltam, mert csomagot vártam (a nyomkövető azt írta előző nap hogy vámkezelve lett és kiszállítása megkezdődött), telefonom be volt kapcsolva, takarítottam.
Egész nap nem jött erre senki, nem csengettek, nem telefonáltak, a motoros postás meg sem állt itt, a postásautó sem. E-mailt nem kaptam, üzenet nem érkezett, értesítőt nem dobtak be.
Ma reggel e-mail fiókomba (ráadásul szombaton) 8 után érkezik egy ilyen üzenet: "There has been a failed attempt to deliver your package." (Magyarul: Volt egy sikertelen kísérlet a csomagom kiszállítására.) Ezt az Australia Post írta (onnan rendeltem a csomagot, ők végzik a nyomkövetését).
Ilyet miért írnak mikor egyértelműen nem járt erre postás? Miért kamuznak?
"Ez olyan, mintha a “lusta” MR orvost szidnátok..."
senki nem szidja az orvost, MINDENKI az államot szidja
"Vagy szidnád a “lusta” pizza futárt"
ilyenkor kárpótolnak, mert számít nekik a jó hírnév
"Vagy szidod a “lusta” banki ügyintézőt"
nem szidom, főleg, ha látom, hogy folyamatosan fogadja az ügyfeleket. ha előttem van 20 ember, akkor nem lepődök meg ha nem kerülök sorra 2 percen belül.
"Vagy szidod a “lusta” mozdonyvezetőt"
senki nem szidja a mozdonyvezetőt, MINDENKI a MÁVot szidja
tudjuk, hogy mostanában sz*r a helyzet a postánál. de így akkor se játszhatnak az emberekkel. előbb-utóbb össze fog omlani az egész, ha nem tesznek gyorsan valamit. béremelés pl. vagy ha látják, hogy sz*r munkát csinálnak, legalább ne kérjenek érte annyi pénzt. vagy privatizálják a postát, lesz 2-3 cég, amiknek versenyezniük kell egymással. ez felvinné a minőséget és lenyomná az árakat. az átlagember (tudod, akikért léteznek) jól jár.
febr. 8. 19:43
A postás meg kb xarik rá, hogy te mennyit fizettél érte. Nem az ő csomagja ;) én azon csodálkozom, hogy van mèg olyan egyáltalán, hogy postás munkakör.
Na pontosan ez az. Mint mondtam tipikus gyökér állami cég. A cég xarik az ügyfélre és a dolgozóira, a dolgozó xarik az ügyfélre és a munkaadójára. Az ügyfél meg fizessen és kussoljon, nemdebár?
Én azon csodálkozom, hogy van még olyan idióta, aki a postára bármit rábíz, amikor a maszek cégek olcsóbban és jobban dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!