Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen eladni gyorsabb mint...

Ebayen eladni gyorsabb mint itthon?

Figyelt kérdés
Szeretnék eladni itthon pár dolgot de már vagy két hete a facebook marketplace-n hirdetek a jófogáson és egyébb más hirdető oldalakon és eddig semmi... :/ Azon gondolkodtam hogy az ebay-en is hirdetek csak EU-ba az szerintetek gyorsabban menne az eladás? Ott esdig csak vásároltam.
2020. febr. 3. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy gyorsabb. Lehet a postaköltség miatt nem is érné meg. Utána kéne nézned, hogy amit árulsz az EU-n belül mennyibe kerülne a szállítása.
2020. febr. 3. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:
A postaköltséget a vevő fizeti. Ajánlott levélként adnám fel, egy QI vezeték nélküli töltő lenne az.
2020. febr. 3. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a postaköltséget a vevő fizeti, de ha az termék ára amit eladnál + a postaköltség ára akkora, hogy jóval közelebb olcsóbban (olcsóbb postaköltséggel, vagy akár személyes átvétellel is megoldva) is hozzájut ugyanolyan termékhez akkor nem tőled fogja megvenni.

Ezért érdemes neked megnézni, hogy Pl. Münchenbe mennyibe fájna a postaköltség. Egyébként azt neked kell majd a vevőt tájékoztatni.

2020. febr. 3. 22:35
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Szerintem Magyarországon nem érdemes az ebayt használni kisértékű termékek eladására, mert iszonyat drága a szállítás, akármivel is teszed. Azaz a vevőnek nem nagyon fogja megérni. Ha ennek ellenére párezer forintot érő töltőért jelentkezik valaki, azt mindig érezd átverési kísérletnek. Ajánlom még a nigériai csalás kifejezésre való keresés tanulmányozását.
2020. febr. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!