Anyám szerint eszméletlen összegeket költök. Mi okból gondolhatja ezt?
17 vagyok és saját zsebpénzemből néha veszek ezt-azt. Havonta kb 20-50e Ft-ot költök. Amikor pl átutalásra kerül a sor (anyám utalja, még nincs bankszámlám) akkor majdnem mindig megjegyzi, hogy hihetetlen.. Eszméletlen összegeket tudsz elkölteni.
Most komolyan. 50e Ft sok pénz?
A családban anya keres a legrosszabul 750 nettóval. Nem értem a hozzáállását. Nem azt modnom, hogy ha nem költesz hvi milliókat, akkor nem vagy ember, hanem, hogy ilyen csekély összegre hogy mondhatja, hogy eszméletlen???
Lehetséges, hogy mivel 55 éves, a gyerekkorához viszonyítja? Amikor 50e Ft kb 500eFtnak felelt meg? Vagy nem tudom mennyi volt.. De na. Értitek?
Ha valakiben felmerül a kérdés, hogy mire költök, akkor tessék: A hobbim a retro dolgok gyűjtése. 1.-2.vh-s egyenruhákat gyűjtök, posztereket.. Régi rádiókat, számítógépeket stb. Egy 2.vh-s Magyar tildy egyenruha kb félmillió Ft :)
Leírtam. Tessék odafigyelni :D Heti 5e Ft-ot.
Mivel ez édeskevés, dolgoznom is kell mellette.
Hogy jön az össze, hogy havonta menynit keresek és egy egyenruhának mennyi az ára?
A pénz az folyamatosan gyűlik :D
10-es. Már csak 1 év és 18 leszek. Szinte felnőtt. Vagyis nagykorú, mondjuk úgy. Az osztályomban napi szinten hallom, hogy online sportfogadásokból nyernek heti 40ezreket... Ezekhez kéepst én csóró templom egere vagyok... Rengeteg gyerek van, aki ezerszer többet keres, mint én..
És igen, még gyerek vagyok, és nincsenek "kötelező" kiadásaim. pl rezsi, biztosítás adó stb... ígya zsebpénzemet nyugodtan elkölthetem spórolás nélkül.
9-es. Olvasd már el légyszíves amiket írtam!!
Nagyon nagyon nagy részét megkeresem diákmunkán.
neked se szólnak bele a szüleid, hogy mennyit költhetsz. (feltételezem felnőtt vagy, és a saját pénzedről van szó!)
Írásképről akadj le :D amióta tanulunk gépírást azóta nagyon rosszul megy. Össze-vissza ekverem az ujjaimat. Így kb egy nyomortelepi proli írásával egyezik.. Tudooom :(
11e-s. Milyen kiadásaimat? Vannak kiadások amelyeket a szülő köteles fizetni amíg a gyeremeke nem lesz nagykorú.
7-évesnek is és 17 évesnek is.
Mert szerintem ezeken kívül a szüleimnek meg se kell erőltetniük magukat. Ételt magamnak veszek a megkeresett pénzemből. (amit anyáéktól kapok az egy dobozban van a szobámban :) ) utazáshoz magam veszem a jegyet, bérletet. A rezsibe azért nehogy már beszálljon a kiskorú gyerek :) Ugyanúgy fűtik a házat, akár ott vagyok, akár nem.. Víz íz oké, ha nem laknék otthon akkor kevesebb lenne.. Áram tökmindegy, az állam fizet minden visszatermelt kilowattért..
15. neked nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapok munkáért?
Mivel nem is adózik utánam, (természetes, hogy nem) ezért csak besegítek. És annyi pénzt ad, amennyit akar. És mint írtam EZT IS csak az osztályomból úgy 10-en vannak, akik kb a dupláját keresik ugyanennyi teljesített órával.
Ez nem az alsókategóriás diákmunka ember... Nem ilyen kórházi falfestéses szr vagy tűzoltóságon rendrakás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!