Nőknek kell dolgozniuk ha a férj jól keres?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy fiatalon dolgozik amíg nincs család, de utána végig a gyerekkel marad, végzi a házi munkát amíg a férj dolgozik? Ez csak filmekben van vagy ez így lenne helyes? Lehet gyerekesen hangzik de család előtt állok és a jövendőbeli feleségemmel gonsokkozunk a jövőn. Az én szüleim egész életükben dolgoztak mégsem volt elég pénz szóval nálam ez a "helyes". Nála az apja egy kicsivel keres többet mint az én szüleim együtt így az anyja nem dolgozik. Ő úgy képzeli el ha már főiskolát fejezett család előtt dolgozna utána (természetesen a gyerekvállalás elején) én dolgoznék de én szakács vagyok és hát e remek világunkban nem biztos hogy a legjobb bért kapnám hiába vagyok konyhafőnök.2020. jan. 23. 10:56
11/16 anonim válasza:
Az már viszonylag ritkább mikor 8-10+ éves legkisebb gyerek mellett se dolgozik anyuka.
Bár ilyen is van, beszéltem már olyannal aki ezt tartja jónak. Férfi, 1M+ keresettel és nem akarja, hogy asszony dolgozzon. (elég tudatosak pénzügyekben, szóval náluk valószínűleg megvan a terv arra is, ha apuka kidől)
12/16 anonim válasza:
#11 sok ilyen van, ezt hívják kitartott nőnek.
13/16 anonim válasza:
Nekem a szomszedom ilyen, 3 gyereket neveltek fel, a férj építési vállalkozó, saját cége van, jól keres, az asszony nem dolgozik, pedig a gyerekek mar nagyok. Kezmuveskedik szabadidejében. Mármint tényleg kézműves dolgokra gondolok, kerámia tárgyakat csinál stb.
14/16 anonim válasza:
#12 ez kicsit csúnyán hangzik. Én csak arra mondanám, ahol nincs gyerek vagy van bőven külső fizetett segítség (takarító, szakács, kertész stb)
15/16 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm. És pedig ők még nem is házasok (de együtt élnek már). A csaj 25 éves. A pasija jól keres, megmondta a csajnak, hogy ne dolgozzon, mert megélnek az ő fizetéséből is (úgy hogy közben külföldi nyaralásra is futja). Szóval a csaj már 3 éve nem dolgozik. Az ilyet sosem értettem...
16/16 anonim válasza:
Ha a feleséged otthon akar maradni, évekig csak a purdé meg a háztartás, akarom mondani ÉLETE VÉGÉIG, akkor otthon marad. Viszont ha dolgozni szeretne, mert saját keresetet akar, majdan nyugdíjat is, akkor elmegy dolgozni. Szóval ez rajta áll. De hidd el, jól jön a nő keresete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!