61 éves édesapám elmehet idén előnyugdíjba több mint 40 év szolgálat után?
Figyelt kérdés
Ki és mi alapján jogosult az "elő" ill. korkedvezményes nyugdíjra? Édesapám most múlt 61, és nagyon megterhelő fizikai munkát végez, nehezen bírja már.. Mit lehet tenni?2020. jan. 14. 18:33
1/3 anonim válasza:
Az előnyugdíjat nem tudom, mi. 40 év után a nők mehetnek csak nyugdíjba, illetve a rendőrök/tűzoltók mehetnek/tej (?) idő előtt nyugdíjba.
Apukám közel 64, szintén fizikai munkát végez, minden lehetőségnek utánajárt már, szerintem ha lenne lehetőség előbb nyugdíjba menni, már megtette volna.
2/3 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség.
Az én apám 5 éve rehabilitációs ellátást kap, régiesen mondva rokkantnyugdíjas/le van százalékolva, de még így sem lehet előrébb hozni az öregségi nyugdíjat.
3/3 anonim válasza:
Idén az 1956-os férfiak mehetnek nyugdíjba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!