Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten miért lett luxuscik...

Budapesten miért lett luxuscikk a lakhatás és hogyan lehetne megoldani a lakhatási válságot?

Figyelt kérdés

Már több oldalas a tanulmány amit írok a témában és tervezem hogy eljuttatom a kormányhoz. Ebben a városban egyszerűen luxuscikk lett lakni, ez iszonyatosan perverz.

A lakhatás alapvető emberi jog! Nem az ingatlanspekulánsok játszótere.

Véget kell vetni a tébolynak. Vagy állami bérlakások kellenek, vagy valamiféle lakbér szabályozás.

2020. jan. 7. 17:42
 61/101 A kérdező kommentje:

Alkoholista vagyok igen, de hogy jön ez ide?

Már egy ideje konverzeken meg boron élek csak. Paradicsomos húsgombóc konverz, bástya bor...babgulyás konverz...

2020. jan. 7. 20:20
 62/101 anonim ***** válasza:
hagyd abba a piálást!
 63/101 anonim ***** válasza:
31%
Költözz akkor vidékre, ha zabálni akarsz és dagadtnak lenni, olcsóbb a lakhatás és tudsz gazdálkodni is. A nettó 140-et bármelyik dunántúli gyárban röhögve megkapod, még többet is.
 64/101 anonim ***** válasza:
amúgy jogod van Budapesten lakni amint megfizetted az árát
2020. jan. 7. 20:22
 65/101 anonim ***** válasza:
46%
Próbáld ki a sóletkonzervet is, én egy időben azt nyomtam.
2020. jan. 7. 20:22
 66/101 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy neked még alkoholra is futja?

Napi ötször eszik, piál, nincs normális munkája, és utána még ő pampog, hogy de drága itt minden és nem lehet megélni?

Azért van bőr a képeden rendesen.

Szerintem akinek piára futja, az nem szegény! Tudod vannak, akik nem költenek semmit piára, nem esznek napi 5x, és úgy éheznek! Na, ők valóban szegények, te csak egy lusta alkesz burzsuj vagy!

2020. jan. 7. 20:23
 67/101 anonim ***** válasza:
100%

A konzervekről már nem is beszélve.

Ha saját magadnak főznék nagyobb adatokat, sokkal olcsóbban kijönnél! Durva, hogy szórod a pénzt!

2020. jan. 7. 20:25
 68/101 A kérdező kommentje:
Szerintem is iszonatosan luxus az 530 forintos 2 literes bástya bor! valóságos urizálás!!! LOL.
2020. jan. 7. 20:27
 69/101 anonim ***** válasza:
ha alkoholra van pénzed ne rinyálj, gazdag vagy!
2020. jan. 7. 20:28
 70/101 A kérdező kommentje:

"Ha saját magadnak főznék nagyobb adatokat, sokkal olcsóbban kijönnél! Durva, hogy szórod a pénzt!"

Krumplis tésztát főzve olcsóbban kijönnék, ja.

Csak én ha már főzök, normális ételeket csinálok. Csirkemell rizzsel pl. karaj, ilyesmik.

S ezek még az olcsó húsok!

2020. jan. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!