Vaterán mikor lehet megnyert licitet kifizetni?
Akkor nem tudom... Így látatlanban...
Azt meg végképp nem értem, miért írod, hogy nem adod meg senkinek a banki adataidat? Te utalnál, max a bankszámla számát tudja meg, meg a nevedet, ezenkívül semmi mást.
Minimum 2 ezer adásvételt bonyolítottam, ebből kb 1500-an tudták meg a számlaszámomat meg a nevemet - mégsem tűnt el soha egyetlen fillér sem a számlámról - azzal ugyanis nem tudnak mit kezdeni, csak befizetni rá.
Jajj, istenem, kérdező...
Attól, hogy valakinek megadod a bankszámla számod, SEMMIT nem tudnak kezdeni vele, értsd már meg!! De mindegy, ezt elengedem, nem győzködlek. Amúgy a Vatera senkinek nem adja ki az adatokat.
Más. Igen, a Vatera hirdeti, hogy Paypal-al lehet fizetni - de csak ott, ahol az eladó beregisztrált és az aukciónál megadja, mint lehetséges fizetési mód.
És igen, Neked ingyenes, de az eladóknak bizony nem: ha valaki 1-200 ft-os tételeket árul (vagy kevesebbb), akkor bizony nem éri meg neki regisztrálni, mert elég szépen kel fizetni a Te ingyenes vásárlásod után.
Szóval, ha az aukciónál nincs megadva a Paypalos fizetési mód, akkor bizony nem lehet azzal fizetni.
De mondjuk én is megkérdezhetem, ha már le"kőkorszaki"-ztad a Vaterát, hogy Te meg miért olyan csomagban vagy, ahol fizetni kell az utalásért? Mert én bizony ingyen és korlátlanul utalok bárhová :-) Én meg ezt részesítem előnyben :-)
Minden termék alatt ot van a szállítási és fizetési feltételek.
Paypal al nem is tuddz fizetni.
Ha megnyerted az licitet akkor a Vatera küld egy e-mailt. Lehet hogy a Spam mappádba van.
Ott az email vagy a Vaterán a megvásárolt nyert liciteid közt van az eladó adatai, rákattintva.
A megafott e-mailre küldj egy üzenetet, hogy miként utalj vagy rendezzétek.
17# vagyok
*Paypal-al nem mindig tudsz fizetni. Mert sok a magánszemély mint eladó.
Írj rá az eladóra lehet, hogy nem tudja vagy hibás az E-mailed amit megadtál, így inkább te írj rá.
Csak az eladó látja majd a bankszámlaszámod ahonnan utalsz.
Vagy
Utalhatsz rózsaszín csekken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!