Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán mikor lehet megnyert...

Vaterán mikor lehet megnyert licitet kifizetni?

Figyelt kérdés
Először licitáltam Vaterán, amit meg is nyertem pár perce, de semmi fizetési vagy hasonló opciót nem látok, csak azt írja ki hogy megnyertem a licitet. eBayen ilyenkor automatikusan kosárba rakja a terméket ha valami licitet nyerek, és ki kell fizetni, itt meg semmi ilyesmi nincs. Meg ha rámegyek arra hogy eladó adatai, van három üres sor, ott sincs semmi ilyen opció. Azt is írta hogy PayPallal is lehet fizetni, olyat se látok. Hogy van ez az egész?

2020. jan. 5. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Erre utal, hogy nem kaptad meg az eladó adatait és nem engedett szállítási módot választani.
2020. jan. 5. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, volt egy minimálár, azt licitáltam, és én voltam az egyetlen licitáló. E-mailt is küldött hogy nyertem, meg be is rakta a megnyert aukciók közé, a termék hirdetésénél is én szerepelek nyertes licitálóként, szóval igen, biztos hogy ény nyertem. :)
2020. jan. 5. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem tudom... Így látatlanban...

Azt meg végképp nem értem, miért írod, hogy nem adod meg senkinek a banki adataidat? Te utalnál, max a bankszámla számát tudja meg, meg a nevedet, ezenkívül semmi mást.

Minimum 2 ezer adásvételt bonyolítottam, ebből kb 1500-an tudták meg a számlaszámomat meg a nevemet - mégsem tűnt el soha egyetlen fillér sem a számlámról - azzal ugyanis nem tudnak mit kezdeni, csak befizetni rá.

2020. jan. 5. 20:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlen az eladó miatt, egyszerűen én a neten nem akarom megadni sehol a bankszámla-számom, ki tudja ki mihez hogyan fér hozzá, lehet más is látja a tranzakciót akinek nem kéne, nem csak én meg az eladó, és akkor kész a baj. De nem is ez a lényeg, mert a Vaterán nagyban hirdették hogy PayPallal is lehet fizetni, ha nem így lett volna nem is licitálok.
2020. jan. 5. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Jajj, istenem, kérdező...

Attól, hogy valakinek megadod a bankszámla számod, SEMMIT nem tudnak kezdeni vele, értsd már meg!! De mindegy, ezt elengedem, nem győzködlek. Amúgy a Vatera senkinek nem adja ki az adatokat.

Más. Igen, a Vatera hirdeti, hogy Paypal-al lehet fizetni - de csak ott, ahol az eladó beregisztrált és az aukciónál megadja, mint lehetséges fizetési mód.

És igen, Neked ingyenes, de az eladóknak bizony nem: ha valaki 1-200 ft-os tételeket árul (vagy kevesebbb), akkor bizony nem éri meg neki regisztrálni, mert elég szépen kel fizetni a Te ingyenes vásárlásod után.

Szóval, ha az aukciónál nincs megadva a Paypalos fizetési mód, akkor bizony nem lehet azzal fizetni.

De mondjuk én is megkérdezhetem, ha már le"kőkorszaki"-ztad a Vaterát, hogy Te meg miért olyan csomagban vagy, ahol fizetni kell az utalásért? Mert én bizony ingyen és korlátlanul utalok bárhová :-) Én meg ezt részesítem előnyben :-)

2020. jan. 5. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül, kérdező? Egész este egyedül én válaszoltam Neked, tedd meg, légyszi, hogy tudósítasz... Köszi.
2020. jan. 7. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Minden termék alatt ot van a szállítási és fizetési feltételek.

Paypal al nem is tuddz fizetni.

Ha megnyerted az licitet akkor a Vatera küld egy e-mailt. Lehet hogy a Spam mappádba van.

Ott az email vagy a Vaterán a megvásárolt nyert liciteid közt van az eladó adatai, rákattintva.

A megafott e-mailre küldj egy üzenetet, hogy miként utalj vagy rendezzétek.

2020. jan. 13. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:

17# vagyok

*Paypal-al nem mindig tudsz fizetni. Mert sok a magánszemély mint eladó.

Írj rá az eladóra lehet, hogy nem tudja vagy hibás az E-mailed amit megadtál, így inkább te írj rá.

Csak az eladó látja majd a bankszámlaszámod ahonnan utalsz.

Vagy

Utalhatsz rózsaszín csekken is.

2020. jan. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!