Emag-os csomag kinek mikor erkezik?
Black Friday és karácsonyi csúcs van egymás után - valóban nem biztos, hogy még karácsony előtt megkapod.
Amúgy az évből sincs 19 nap, ugyanis a szállítóknak is van karácsony, amikor NEM DOLGOZNAK, ráadásul a karácsony hetében már csak a hétfő a munkanap (kedd, péntek szombati napon ledolgozva), tehát ez azt jelenti, hogy ha 23-án nem jön meg, akkor már karácsony előtt tuti, hogy nem kapod meg és akkor már csak a 30-31 van, amikor még megjöhet.
Kiszámoltam Neked, összesen 10 szállítási nap van már csak, a zöme még karácsony előtt.
Azért azt sem árt szem előtt tartani, hogy amíg egy vevőnek max 2 PERC egy utalás, addig az eladónak az áru beszerzése, számlázás, csomagolás, feladás (esetleg futár rendelés) bizony nem 2 perc, hanem egy hosszabb folyamat.
Emberhiány van mindenhol (posta, futárok), a fénypostát meg még nem találták ki, csak a Mézgáéknál van a Köbüki -nél :-)
"Ez romaniai cég és saját forgalmazas."
Nem, az Emag nem saját forgalmazás, az Emag olyan, mint pl. a Vatera (csak az Emag nem licitálós): egy GYŰJTŐOLDAL az Emag, ahool különböző eladók árulnak, különböző helyekről. Így fordulhat elő az is, hogy ha 3 terméekt rendelsz az Emagról, akkor jó eséllyel 3 csomag fog érkezni 3 különböző eladótól (hacsak nem 1 eladótól vettél több terméket)
Hogy én hol szoktam vásárolni?
Neten tájékozódom, hogy milyen készüléket szeretnék, aztán bemegyek a boltba és megveszem :-) (pl. telefont)
Vagy megrendelem, de még véletlenül sem Black Friday idején vagy karácsony előtt 1-2 héttel, hanem októberben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!