Honnan tudnék pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándékot szeretnék venni anyukámnak. Ami 5000 Ft-ba kerül de nem tudom honnan szerezzek senki nem ad munkát, kölcsön sem tudok kérni2019. dec. 1. 19:29
1/5 anonim válasza:
Ha nincs kereseted, akkor gondolom anyukád sem várja el hogy "drága" ajándékot vegyél neki.
2/5 anonim válasza:
Ha gyerek vagy, sehogy. Vásárlás helyett csinálj valami kreatív, kézzel összeállítható dolgot. Sokkal személyesebb, mint egy tárgy egy boltból (főleg ha fogyasztási cikk).
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs keresetem de tudom hogy ő meg ad nekünk mindent és magára sosem költ egy melegebb kabátot szeretnék neki venni
2019. dec. 1. 19:45
4/5 anonim válasza:
Akkor sehogy, ennyi. Édesanyád felnőtt ember, képes kabátot venni magának, ha kell. Ezek alapján nyilván gyerek vagy és max 14-15 éves. Nem is lesz pénzed sehonnan ilyen korban. Majd mikor lehet, elmész nyári diákmunkára aztán tudsz félretenni karácsonyra is.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Először is annyit mondanék, hogy nagyon rendes ez tőled.
Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg rokonoktól kérni (esetleg cserébe fel is ajánlhatsz valamit például lemosod a nagyszüleid kocsiját egy kis pénzért karácsonyi ajándék miatt)… Vagy pedig próbálj meg valami olyan dolgodat eladni amit már nem használsz és nincs rá szükséged. Esetleg kézzel készíthetsz valamit amit aztán szintén megpróbálsz eladni az interneten.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de remélem sikerrel jársz és összejön a pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!