Szerintetek melyikbol lehet nagyon jo penzt keresni?
Anya mindig azt mondja hogy mindenbol lehet gazdag valaki csak jol kell csinalni
Van benne valami de pl egy takarito nem tud sehogysem tobbet keresni mint amennyi
Szoval engem ezek a munkak erdekelnek: lakberendezes, marketing es hasonlo munkak amiben kicsit esetleg a kreativitasomat is felhasznalhatom.
Tudok ilyen munkakat mondani? Ezeknek elonyei, hatranyai? Vagy olyan munka amit ti szerettek (es nem kapcsolodik kreativitashoz) es ajanlanatok?
Ja es ugy gondolom h atlag feletti ezeknel a kereset. Meg gyerek vagyok de engem ezek erdekelnek mert szeretnek SIKERES lenni
Valaszaitokat elore is koszonom❤️🤗🙂
A legfontosabb, hogy idejekorán válaszd el a munkádat az időtől. Azaz: ne órabérért dolgozz, és akkor lehetsz gazdag!
Ha jól felismered az igényeket, és jó választ adsz rájuk, ez szinte bármilyen terület lehet. Viszont ebben az esetben te szervezel, nem a kulimunkát végzed (azt csinálják robotok vagy alacsonyabb képzettségű emberek).
A kreativitás a jövő záloga, mert ez az, amire a mesterséges intelligencia még nem képes. Nem tudja pótolni, vagyis egyre inkább felmegy az értéke.
No meg az üzleti életben mindig is kifizetődő volt. :)
Lakberendezésről csak annyit: telített a szakma, ismerősömnek 7 évébe és napi 10-12 órai melójába került, mire bedolgozta magát a szakmába. De ezt itt már írtam - érdemes elolvasnod ezt a kérdést (már ha nem Te írtad :-) )
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!