Tudtatok venni valamit ezen a nagy magyar kamu Black friday-en?
Aham :)
A külföldi bolt, ahonnan ruhát akartam rendelni úgy döntött, hogy idén a nemzetközi vásárlóiknak nem tart Black Fridayt.
( ︶︿︶)_╭∩╮
Úgyhogy elköltöttem a ruhapénzemet hobbira. 20% kedvezményt adott a magyar cég, ami nem sok, de ahhoz képest, hogy sosem akcióznak, nekem meg úgy is kellett volna a cucc (csak a vásárlást halogattam) nagyon is jó. Korrektek, hónapok óta nem emeltek árat.
Nyilván nagyságrendekkel jobb lenne, ha nyilván sokkal jobb lenne, ha ez is (mint még sokminden más) normálisan működne ebben a ragyaverte országban.

Csak a nagyobb PC-s üzletek ( Konzolvilág és társai ugye ) tartják be a Black Friday íratlan szabályait, nyugodtan meglehet nézni hogy a konzolok és a játékok milyen szinten le vannak árazva :)
Én kb 3 éve kezdtem el nézni a Black Friday ajánlatait de már akkor is kamu volt az egész. Téli ruhát akarsz venni ? Ne november végén tedd, inkább nyár elején :D Ugyanez igaz a PC/konzol és egyéb elektromos eszközökre, nyáron valahogy eddig mindig jobban lehet bevásárolni ezekből a dolgokból mint a Black Friday keretein belül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!