Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtatok venni valamit ezen a...

Tudtatok venni valamit ezen a nagy magyar kamu Black friday-en?

Figyelt kérdés
Én fényképezőgépet akartam venni, de megint csak azok az üzletek árazták le, ahol túl volt árazva, de még így is drágábban adták, mint más üzletek egész évben. Ti nem érzitek átverve magatokat? Sikerült kifogni jó akciót?

2019. nov. 29. 17:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Aham :)

A külföldi bolt, ahonnan ruhát akartam rendelni úgy döntött, hogy idén a nemzetközi vásárlóiknak nem tart Black Fridayt.

( ︶︿︶)_╭∩╮

Úgyhogy elköltöttem a ruhapénzemet hobbira. 20% kedvezményt adott a magyar cég, ami nem sok, de ahhoz képest, hogy sosem akcióznak, nekem meg úgy is kellett volna a cucc (csak a vásárlást halogattam) nagyon is jó. Korrektek, hónapok óta nem emeltek árat.

Nyilván nagyságrendekkel jobb lenne, ha nyilván sokkal jobb lenne, ha ez is (mint még sokminden más) normálisan működne ebben a ragyaverte országban.

2019. dec. 1. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a nagyobb PC-s üzletek ( Konzolvilág és társai ugye ) tartják be a Black Friday íratlan szabályait, nyugodtan meglehet nézni hogy a konzolok és a játékok milyen szinten le vannak árazva :)

Én kb 3 éve kezdtem el nézni a Black Friday ajánlatait de már akkor is kamu volt az egész. Téli ruhát akarsz venni ? Ne november végén tedd, inkább nyár elején :D Ugyanez igaz a PC/konzol és egyéb elektromos eszközökre, nyáron valahogy eddig mindig jobban lehet bevásárolni ezekből a dolgokból mint a Black Friday keretein belül :D

2019. dec. 1. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!