Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » IKEA házhozszállítási díja...

IKEA házhozszállítási díja mennyi, szokott valaki így rendelni?

Figyelt kérdés

A honlapon van ilyen menü, és van pdf árlista.

Eszerint kb 6000 ft-tól indul a díj.

Viszont ha pakolok dolgokat a kosárba, és továbblépek, kb 1400 ft-ot jelenít meg, mint házhozszállítási díj.

Sok kis apróságot rendeltem, vagyis rendelnék, de 6000 ft-ért nem fogom kérni, így viszont nem tudom, hogy mi az igazság. Van valakinek tapasztalata?

2019. nov. 23. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Állj. Nem jó.

Rámentem, kizsámoltam.

Áru-összekészítés és házhozszállítás, tehát te csak kiválogatod, hogy mit szeretnél, online, ők szedik össze, és hozzák házhoz. A honlap szerint ez hozzám 6470.

De a rendelésnél meg 1400.

Ez továbbra sem egyértelmű, írtam nekik.

2019. nov. 23. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Én feladom:)

Tényleg menj be személyesen, vedd meg, vidd haza.

2019. nov. 23. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem mehetek be személyesen, mert itt nincs Ikea, nem véletléenül nézegetem a házhozszállítást.

De írtam nekik még aznap, ma válaszoltak, és érthetően le tudták írni, míg ti csak találgattatok.

Ami nem baj, ha nem voltatok még ebben a helyzetben, mert legalább megpróbáltatok (már ki) segíteni.

De a fellengzős stílus már baj, és nagyon nem segítőkész.

A lényeg, hogy megírták a választ, ezzel már előrébb vagyok.

2019. nov. 26. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, mondd már el a választ. Ne haljunk má' meg hülyén.
2019. nov. 26. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14: Nyilván az volt a válasz, mit itt írtunk. Csak akkor ugye nem a fellengzős stíluson lehetne hisztizni, hanem elnézést kellene kérni az értetlenkedésért...
2019. nov. 27. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!