IKEA házhozszállítási díja mennyi, szokott valaki így rendelni?
A honlapon van ilyen menü, és van pdf árlista.
Eszerint kb 6000 ft-tól indul a díj.
Viszont ha pakolok dolgokat a kosárba, és továbblépek, kb 1400 ft-ot jelenít meg, mint házhozszállítási díj.
Sok kis apróságot rendeltem, vagyis rendelnék, de 6000 ft-ért nem fogom kérni, így viszont nem tudom, hogy mi az igazság. Van valakinek tapasztalata?
A kérdésben ellentmondás van, mert 2 információ is van.
Ha nem tudod, akkor ne írj ostobaságokat, hátha jön valaki, aki tudja is, miről beszélek.
Én vagyok az ostoba, mert nem tudsz értelmezni egy webshop-ot?
De megnéztem neked, kosárba rakod, irányítószám megadása után, de még fizetés előtt írja a szállítási díjat az aktuális kosár tartalmára.
Ha még ezt sem tudod feldolgozni, akkor hívd fel az IKEA-t vagy még inkább menj el személyesen érte...
Ezeket én is megnéztem, de van másik információ is, nem érted???
Nem volt hasznos a fellengzős válaszod, nem a kérdésemre adtál választ!
Ha nem megy, ne erőltesd!
Háromszor adtam hasznos választ, megnéztem külön neked a honlapot, ha ez neked nem elég, akkor egyszerűen ne vásárolj online.
Mégis mit gondolsz? De komolyan.
Kicsengeted a webshopban az 1500 Ft kiszállítási díjat meg a termékek árát, aztán a futár meg majd követel rajtad még 4500-at?
köszönöm az utolsó választ, ez végre tényleg válasz!
Tudom értelmezni a leírtakat, csak az nem a kérdésemre volt válasz.
Ezer féle dolgot rendelek online, nehogy már egy ilyen ostoba kötekedő mondja meg, hogy ne rendeljek.
Itt nem volt egyértelmű, és az Ikea honlapja nagyon idióta módon van összerakva, ezt sokan így gondolják. Nem felhasználóbarát.
Ha meg idegbeteg vagy, szedjél hangyát.
Nem volt igazad, de te csakazértis okoskodni akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!