Emag rendelést ha nem veszem át mi történik?
Figyelt kérdés
Rendeltem black friday-n egy notebookot, de meggondoltam magam. Egyelőre nem megy az oldal, mert feldolgozzák a rendeléseket. Ha működni fog rövid időn belül, akkor megpróbálom törölni a rendelést, vagy írni nekik e-mailt, de ha ezek mégse jutnak semmire, akkor megtehetem, hogy szimplán nem veszem át a terméket? Postára kértem amúgy.2019. nov. 23. 06:40
11/14 anonim válasza:
Semmi. Bele van kalkulálva az éves büdzsébe az át nem vett termékek után keletkező veszteség. Ezért is drágák... nem fogják benyelni mint veszteség.
12/14 anonim válasza:
Az a baj azt nem érted továbbra sem, jigy nem az aggal allsz jótállási es egyeb jogviszonyban ő csak ügynök a dologban. Így teljesen feleslegesen szidod.Sem az árakat nem az emag szabja sem a rendelések teljesítését. Ez olyan mintha szidnád a jófogàst meg vaterát mert mekkora cég és mennyi forgalma van...Miközben forgalma a rajta hirdetőknek van külön -külön vállalkozások ( eladók) -formájában nem az oldal üzemeltetőnek egyben mint egy webáruház esetén. 😊
13/14 anonim válasza:
Ha hàzhoz kèrted volna, akkor az àtvétel meghiúsulàsa esetèn (2 munkanap), amint visszaèr a raktàrba a cég köteles visszaszolgàltatni az összeget - amit megtehet a bankszámlàdra utalàssal vagy kupon/ ajándèkkártya kiàllítàsàval. Azt az àrat kapnàd vissza amin rendelted, tehàt ha ràjössz, hogy mégis onnan kell az a termèk ès megemelik az àràt akkor szívsz.
De termèszetesen te postára kèrted, és lehet, hogy a postapont tovàbb foglalkozik a csomagod őrzèsével ès àtadàsàval.
Ha nem vagy hajlandó elolvasni a vàsàrlàsi feltèteleket akkor nem a webàrúhàz b*sz àt, hanem te direkt kicseszel magaddal (pedig én sem vagyok oda az emagèrt).
Ha gondot okoz az olvasàs akkor hívd fel az emag ügyfèlszolgàlatàt és kèrdezd meg ez esetben mit tudsz tenni.
14/14 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, itt nem nekem okoz gondot az olvasás, hanem egyeseknek. Írtam korábban, hogy MEGOLDÓDOTT a probléma, még sikerült kiszállítás előtt törölni. Erre folyamatosan jönnek továbbra is az “olvasd el a szabályzatot” kommentek. Nincs értelme elolvasni, mert minden szabályzatban benne van, hogy fenntartja a változtatás jogát bla bla bla, magyarul azt csinál, amit akar, te úgy egyezel bele bármilyen szerződésbe, hogy abba benne van, hogy bármikor módosíthatja. Igaz, hogy én meg elállhatok tőle meg stb, de ezért kár komolyan venni bármit is.
2019. dec. 1. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!