Miből lehet gyorsan pénzt szerezni?
11/28 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal hogy bűncselekmény. De ti mit tennének a helyembe? Ha nem tudok bejárni a munkahelyemre, kirúgnak. Plusz itt van az albérlet is, pont télen kell az utcán lennem 1 hét múlva.
Költözz vissza anyukádékhoz átmenetileg.
2019. nov. 19. 13:26
A Providentet simán be tudod perelni, ha édesanyádat nem is. Abból igen komoly pénzeket lehetne húzni, nem 900k-t.
2019. nov. 19. 13:45
14/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok visszaköltözni, plusz akkor ugyan úgy elvesztem a munkám.
Miért nem tudsz autó nélkül bejárni a munkahelyedre?
Hol dolgozol?
2019. nov. 19. 14:31
16/28 A kérdező kommentje:
Lakhelyemtől 10k-re, hajnal 4.20-kor itt kell lennem nyitni és az első busz 5.40-kor indul.
17/28 A kérdező kommentje:
Amikor délutános vagyok, éjfélkor végzek. A busz 00:30-kor ér ide de Még lezárom a kasszát, bezárok és elsétálni a buszig az kb 30-40 perc. Szóval az sem kivitelezhető. Most kivettem 1 hét szabit szóval ebben az egy hétben kell megoldanom.
Mennyibe kerül az autó javítása? Nekem kicsit soknak tűnik az a 900 ezer ft...
Albérlet - átmenetileg, ha semmi nincs, akkor szoba is jó - az még Bp-en is kijön havi 100-ból, 2 havi kaucióval az 300 ezer ft.
2019. nov. 19. 15:23
19/28 A kérdező kommentje:
Az autójavítás nagyjából 400-450 ezer. 2008-as Octavia automata váltót kell cserélni. Sajnos ahol lakom, nincs csak szoba. Az albérlet árak meg...50-60 ezer forint egy szobás lakás. 2 havi kaució plusz az első havi. A mostani albérletből nem kapok vissza kauciót mert régebben volt olyan szerencsém hogy nem kért. Szóval 450+ 180-220 ezer és még élnem is kell.
Ne lakást bérelj hanem szobát a munkahelyed környékén (add alább az igényeidet)! Így autó nem létszükséglet. Esetleg beszéld meg a főnököddel hogy bent lakhass a munkahelyeden.
A providentes (nekem egy picit sántít a sztori, mert ha igaz akkor ez csalás) embert keresd fel és kérj egy szerződésmásolatot. Gondolom ezen nem lesz rajta az aláírásod. Ezzel elmész a rendőrségre ismeretlen ember ellen feljelntést tenni. Anyádnak ezt elmeséled és megemlíted, hogy 500 ezerért nem mész a zsarukhoz.
2019. nov. 19. 16:42
Kapcsolódó kérdések: