Honnan tudnék gyorsan pénzt szerezni?
A kolduláson kívül.
3 napja nem ettem. Pont annyi pénzem van, amennyiből az albérletet kifizetem hónap végén.
Nézzél facebookon alkalmi munka csoportokat.
Másrészt meg én a helyedben koldulnék, meg ennék is abból a pénzből, ami most van. Ha más nem, tescos zsömléket.
Ha feldobod a pacskert, akkor dolgozni se tudsz, meg akkor már olyan mindegy, hogy kiraknak-e az albérletből.
Ez komoly. Netre van pénzed, de kajára nincs? Megkérdezhetem, hogy jutottál el idáig?
Amúgy melóval, ha nem fizet jól a mostani, másikat kell keresned.
Neked aztán van sütnivalód. :D
Nincs a lakóhelyeden valami hajléktalan ellátó intézmény, szociális egyesület? Rendszert abból se lehet csinálni, de ha elmennél és elmondanád mi a helyzet, gondolom, nem küldenének el valami ennivaló nélkül.
Vagy helyi Facebook csoportba kiírni, hogy ételért cserébe vállalsz bármilyen alkalmi munkát azonnal (azzal szerintem többre mész, mintha pénzt kérsz).
Jah, hogy én is munkát javasoltam, de ha neked az büdös...
"nincs lelki erőm semmihez, főleg nem a munkához"
LOL. Én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!