Hogy tudnek 25 ezret szerezni a holnapi napon? Maskepp kikapcsoljak a mobil elofizetesem? 17L
"A kérdező kommentje:
12000 a havi reszletem
Es 13000 a telefon torlesztoje"
Gratulálok!!!
"Tavaly vettem egy iphonet de a szuleim nem akarjak mar fizetni a szamlamat."
Ezek szerint nem az első eset, hogy nem Te fizeted a törlesztődet. Mondjuk megértem a szüleidet - bár azért 18 év alatt én még erősen beleszóltam, hogy milyen telefont vegyen a gyerek (nem volt nehéz beleszólni, mert zömmel én vettem, de nem Iphone-t és nem horror magas havi csomaggal :-) )
"Diakmunkazok de azt mar elkoltottem."
Mégegyszer gratulálok. nem hiába írtam, hogy szemmel láthatólag nagyobbak az igényeid, mint a lehetőségeid.
Bocs, hogy ezt mondom, de ennél még a gyerekemnek is több esze van: már kereső emberként vett egy 60 ezres kártyafüggetlen telefont, van egy havi csomagja - szintén 3.500-ért, amihez 1 GB adatforgalom tartozik (jó, ez flottás) és kész. havi telefonköltség KERESŐ EMBERKÉNT 3.500 ft.
Pedig megtehetné, 1 havi keresetéből, hogy vegyen egy Iphone-t, de nem teszi, mert nem ezért dolgozik, hanem értelmesebb célokért (pl. lakás)
Kifizette apa elore 3 havi reszletemet igy nincs gondom.
1 giga net mire eleg?
"1 giga net mire eleg?"
Itthon wifi, munkahelyen wifi: mire kellene több 1 GB- nál? Munkahely meg 10 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!