Hogy tudnek 25 ezret szerezni a holnapi napon? Maskepp kikapcsoljak a mobil elofizetesem? 17L
25 ezret?
Mégis mi a csudát csinálsz Te 25 ezerért?
Vodafone-nál korlátlan telefon és 5 gb mobilinternet 9.900 ft!! Vodafone Red csomag.
Vagy sikerült olyan telefont venni részletre, amit nem tudsz kifizetni?
Tudod, mennyi a havi telefonszámlám - felnőtt létemre? 3.490 ft, 100 %-ban lebeszélhető.
Nem azért írtam ezeket, hogy leoltsalak, csak azért, hogy ráébresszelek: nem keresel még, de az igényeid máris nagyok és iszonyatos pazarlást csinálsz.
Végezetül ez a számla nem most keletkezett, jó ideje tudod, hogy ennyi, ha most ki akarják kapcsolni - az idő alatt diákmunkával már rég összeszedhetted volna.
Amúgy 30 nap után csak egyirányúsítják, 60 nap után kapcsolják ki.
Én is csak azt tudom mondani: kérj a szüleidtől.
Gyere fel hozzám egy éjszakára, utána odaadom az utolsó vasig.
Most viccet félretéve, kérj a szüleidtől, nem hiszem, hogy bárki kölcsön tudna adni neked ennyit.
12000 a havi reszletem
Es 13000 a telefon torlesztoje
Tavaly vettem egy iphonet de a szuleim nem akarjak mar fizetni a szamlamat.
Diakmunkazok de azt mar elkoltottem.
De, ha tudod, hogy ennyi a fizetnivalód, akkor miért költötted el a diákmunkával megkeresett pénzedet?
Ha meg nem tudod fizetni, fenntartani a telód, akkor minek vetted meg?!
A kérdésre pedig az a válasz, hogy sehogy vagy kválkodással.
Esetleg kölcsönkérsz a szüleidtől és a legközelebbi fizudból megadod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!