Vásárolt már valaki bolf.hu-ról?
Üdv.
Én már többször vásároltam náluk és mindig meg voltam elégedve.
A ruhák nem prémium de jó minőségűek, kb. mint az áruk.
És ami fontos nagyon pontosan és részletesen vannak megadva a méretek, azzal sem lesz gond.
Korrekt is, csak ajánlani tudom.
Sziasztok! SENKI NE VÁSÁROLJON INNEN!!!
A párom vásárolt volna nekem kárácsonyra egy melegítőt Dec.7-én. A glami.hu irányította a Bolf honlapjára. Persze soha nem vásárolt előre fizetéssel, kivéve most sajnos.
Ráadásul be sem regisztrált a vásárláshoz.
Fizetéskor egy kínai nevenincs cégtől kapott visszaigazolást a sikeres fizetésről (NMOYKSFT.COM), dec 13-án kapott egy másik nevenincs cégtől egy levelet (service@customerservicesface.com) a tracking számmal.
Én vettem tegnap át a csomagot (nem tudtam mit rendelt), természetesen meg is vámoltak +1615 jó Magyar forint. Aztán jött a meglepetés, mikor bevittem és kérdeztem mit rendelt.... Küldtek egy ócska dobozban egy ócska 100Ft-os bizsu láncot!
Már csak az a kérdés, hova lehet menni ezzel, viszontlátjuke valaha azt a több mint 16ezret, amibe ez fájt!?
Erre van valakinek ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!