Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki a Wish...

Vásárolt már valaki a Wish oldalon? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2019. nov. 10. 15:28
 1/6 anonim válasza:
71%
Mi vettünk pár cuccot ruhák szerintem nem rosszak pár kicsit műanyagos anyaga van szállításnál meg valamelyik hamar kijött valamelyik több hónap már nem is számítottunk rá de végűl minden megjött viszont elektronikai és komolyabb dolgokat nem szabad rendelni wishről
2019. nov. 10. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=wish&katego..

Keress vissza légy szíves, több száz ugyanilyen kérdés van már.

2019. nov. 10. 15:35
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
100%
100 ezerről akcióznak 1000 forintra. Meg ilyenek. Hagyjuk már. Nem korrekt így . Fejlampát 150 forintért hirdetnek. Mikor venned kiderül csak naponta egyet admak ennyiért. Soká jött az aru. Ebay jobb
2019. nov. 10. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes olcsó szr bovli cuccok a legtobbje..
2019. nov. 10. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Akik #1 válaszát lepontozták:

A Kérdező a tapasztalatok iránt érdeklódött. #1 leírta az övét. Mi a gondotok, a szövegértésen kívül? (bár az is elég komoly probléma)

2019. nov. 11. 19:36
 6/6 anonim válasza:
100%
Én két hete levelezek velük, korlátolt mennyiségű 148 Ft-os termékeket vettem, amiket ugye nem kaptam meg, és igényeltem visszatérítést. Egyet sem térítettek vissza. Ők először azt válaszolták, hogy már elutalták az árát, később azt, hogy már törölve lettek a termékek ezért nem kapom vissza az árukat. Össze-vissza hadoválnak, se pénz se termék.
2020. jan. 29. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!