Mi fog történni a következő válságban?
Az csak kozmetika utolsó,hát ez ami jön a 2008-asnak a milliószorosa lesz sajnos,1930-as évekbelivel egy szinten sőt sőt.
Hogy mi fog történi sajnos limitálni fogják a bankból felvehető zsét, inkasszók,zárolás lesz, az emberek egymást fogják ,,megenni" kb.
Kutya világ lesz remélem addigra kikerülök Svájcba, vagy Dubaiba,ott nem lesz nagy para,de itthon reszeltek mindennek kb.
#4: kissé durva amit írsz, honnan szeded?
Rohanjunk aranyat venni? :))
5-ös rengeteg gazdasági cikket olvasok,nagy befektetők is írnak plusz sok sikeres ember is mondja ezt,csak olvassgass meg figyeld.
Összeáll a kép.
Figyeld a piacot tegyél félre és majd aranyat,bitcoint lehet venni különben reszeltek lesz sajnos.
Most tényleg farkas törvények lesznek rengeteg embernél lefő a kávé.
7-es előkotrom majd protfolion olvastam,hogy keményebb lesz a válság,sok sikeres ember is ugyanezeket mondja.
Nagyon sokan.
Meg nézd meg a Mercedes most küld el a vezetőit,VW-nél is baj van,német gazdaság visszazuhant 6.helyre ez meg domino.
Plusz hitelt hitelre meg hitelre vesznek fel,az építőipar kezd lassulni.
Amerikában is para van.
Szerintem kicsit sötéten látod a dolgokat.
Én nem aggódom ennyire. Kevés hitelunk van, megtakarítás több van. Munkaerő hiány van. Mi baj lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!