Mikor fognak rájönni a munkaadók hogy a napi 12-14 órás munkaidő nem produktív, miért erőltetek még ma is nagyon ezeket a hosszúságú műszakokat?
Hol erőltetik?
Én ezt nem tapasztalom.
Multi, egész országban, egész világon jelenlévő, én rendes heti 5 napot dolgozom, 8 órát.
Túlóra nincs.
Ismerek olyat, aki 12 órázik, de ő folyamatos műszakot tol: 3 napig 12 óra, utána 3 nap szabad. Szerintem nem egy rossz munkarend, csomó szabadidő.
Másik: túlóráznak, de heti 8 órát. Vagy szombaton, vagy elosztva, napi 10 vagy 12 óra, értelemszerűen 10 órásból 4 nap, 12 órásból 2 nap fér bele.
12-14 órás műszakot én sehol nem tudok, pedig mindenféle embert ismerek.
Esetleg építőiparban tudom elképzelni, de ott meg nincs igazi munkaidő, sötétedésig dolgoznak, sokszor bejelentés nélkül. Ezzel nem tudok mit kezdeni, aki hajlandó így elmenni dolgozni, az meg is érdemli.
Majd akkor, amikor nem fogja senki sem elvállalni az ilyen aljamunkákat.
Amíg melózol, addig minek sír a szád? Bármikor felállhatsz és kereshetsz másik munkahelyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!