Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel senkit sem...

Miért nem érdekel senkit sem az aukciós oldalakon a kézi mellszívó árverések? Nem éri meg már azt használni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semennyiért nem tudom eladni.
2010. júl. 17. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Én a napokban böngésztem ezeket az oldalakat, nekem is van kézi Aventom, elektromosat vettem mellé (3 mellgyulladás után) és szerintem túlkínálat van. Kézi rengeteg van eladó, elektromosat alig találtam. Pedig majd ha már nem kellenek én is el akarom adni. Lehet hogy nem lesz könnyű dolgom?
2010. júl. 17. 23:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát igen,az igazságot megvallva,én is utáltam a kézit pumpálni,szörnyen begörcsölt tőle a kezem.Annak idején pedig baromi drága volt az elektromos,pedig nem is volt régen.Most már pár ezerért is van elektromos..Talán csak akkor kel el,ha 1 Ft-ért hirdetem,de azt sem szeretném,ha csak 1-2-3 ezret kapjak érte..
2010. júl. 17. 23:47
 13/22 anonim válasza:
Szia,sztem próbáld meg az expressz.hu -n,1 éve ott adtam el,és többért mint teszveszen vagy vaterán...Sok sikert
2010. júl. 17. 23:55
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert az elektromos sokkal jobb és könnyebben kezelhetö. Az embernek a keze letörik mire kézzel leszívja...ezért aztán nyílván inkább ugyanabban az árkategóriában elektromosat vesznek. Én is pl.
2010. júl. 18. 02:42
 15/22 anonim válasza:
2. vagyok. azért nem kell 1 Ft-ról indítani, de tényleg jobb ha külön adod, olcsóbban, ugyanis 11000 Ftért most vettem elektromosat, újonnan, postával együtt.
2010. júl. 18. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem szeretik a kézit! "begörcsöl a keze az embernek, stb"!!Én kb 3 perc alatt telefejem az üveget, görcsölés nélkül!Én imádom!A mosógép után a legjobb találmány!!Nekem egy átalakítóra lenne szükségem hozzá, mert az enyém elrepedt!Esetleg ha a kérdezőnek van, és egymagában eladná, és megvenném!
2010. júl. 18. 11:42
 17/22 anonim válasza:
indítsd 1 ft-ról de legyen minimál árad, így nem tudják az alatt elvinni, amennyire gondoltál. én kb egy éve vettem kézit+8 db poharat tetővel+pótalkatrészekkel+ajándék bontatlan nullás cumival, 8 ezerért. hirdesd csak, míg el nem kel jó áron, elfér nálatok is nem? én tuti nem adnám pár ezerért.
2010. júl. 18. 11:46
 18/22 A kérdező kommentje:

Melyik része az átalakító?Ez az oldal linkje.Ja,már nem is 8-ért,hanem 7 -ért adom,elfelejtettem.

[link]

2010. júl. 18. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Pirossal kereteztem az átalakítót!!
2010. júl. 18. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ja bocs a link lemaradt!

2010. júl. 18. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!