Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel senkit sem...

Miért nem érdekel senkit sem az aukciós oldalakon a kézi mellszívó árverések? Nem éri meg már azt használni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semennyiért nem tudom eladni.
2010. júl. 17. 22:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
amikor nekem kellett fél éve, akkor meg alig találtam, vitték, mintha ingyen lett volna. Mégis mennyiért gondolnád és mik vannak benne? A jó minőségű képek is fontosak.
2010. júl. 17. 22:30
 2/22 anonim válasza:
nekem 2 volt, az egyiket mikrózáskor tönkretettem, a másiknak a gumi része, ami a vákumot csinálja, 1 év alatt elöregedett. Hála istennek, igy megismertem az elektromosat, ami jóval hatékonyabb mint a kézi. Én nem vennék használtan ilyesmit, pedig vaterázom
2010. júl. 17. 22:34
 3/22 anonim válasza:

Bocsi, de engem pl azért nem érdekelne, mert én nem vennék ilyet használtan... Tudom ki lehet fertőtleníteni, és valószínű nincs is semmi baja, de ezekben a dolgokban (mellszívó, cumisüveg) nem tudom elképzelni a használtat!

Sorry! :(

2010. júl. 17. 22:36
 4/22 A kérdező kommentje:
Én mikor terhes voltam 9 hóval ezelőtt,alig tudtuk megvenni a cuccokat,olyan baromi drága volt minden(duplán kellett,mert ikreim vannak).Most,h kinőttük őket,meg nem kell senkinek semmi.Majdnem hogy fizessek postaköltséget én,meg még adjak egy ezrest is mellé.Jó képeket raktam fel.Mellszívő tartalék alkatrészekkel,2 cumisüveg,tejtároló poharak fedővel (5),bontatlan bimbóvédő,vadiúj pumpás mellszívó,humana tápszer,homeós bogyik,kuponok,köztük 2 ingyen Laktoherb tea..Én összetojtam volna magam örömömben ha ennyiért ilyesmit találok.10 nél keztem,most 8 nál tartok,de még mindig nem érdekel senkit..
2010. júl. 17. 22:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen,azt látom h jobban az elektromosak mennek...Cumisüveget én sem adnék használtat a gyerek szájába..de mellszívóra nincs mindenkinek majd 20000 Ft-ja.
2010. júl. 17. 22:41
 6/22 anonim ***** válasza:
próbáld meg külön eladni őket, lehet, hogy így egyben drága az embereknek. csak azért írom, mert nekem sikerült eladnom, igaz, picit áron alul
2010. júl. 17. 22:41
 7/22 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, én 5000-ért vettem mellszívó, cumisüveg, 10 pohár+tető, 3 steril cumi és az átalakító a poharakhoz.

Egyébként nekem mindegy volt, hogy használt, mert kifőztem, majd steril folyadékba tettem és ennyi, életben vagyok.

2010. júl. 17. 22:43
 8/22 anonim ***** válasza:
Én is használt avent mellszívót vettem, nagyon olcsón!!Szerintem is rakd fel egyesével, akkor jobban rámennek!Egy babásnak, vagy terhes kismamának lehet hogy sok a 8ezer egyszerre, mikor annyi minden másra is kell költeni!
2010. júl. 17. 22:47
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igazatok van,lehet h megpróbálom..Talán ha 1 Ft-ért rakom fel,jobban elkel,és a végén annyi jön össze,h nekem is megéri..
2010. júl. 17. 22:50
 10/22 anonim válasza:
Én kicsit több, mint fél éve vettem avent kézit. De csak a legalapabbat. nem cumisüvegeset, hanem via készleteset. A szívórásze, átalakító, meg poharak, + tető. 4000ft-ért. Szerintem is próbáld külön eladni. A mellszívót magában, és a többit is.
2010. júl. 17. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!