Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy kilátás...

Voltatok már úgy, hogy kilátástalan volt minden? Spórolási tippek?

Figyelt kérdés
A napokban rettentően kiborultam. Annyi minden szakadt hirtelen a nyakamba. Teljesen lenulláztak anyagilag. (Temetés, szülők támogatása) Egyszerűen nem látom a kiutat. Igazából már csak a kaján tudok spórolni.

2019. nov. 5. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétabban írsz, akkor lehetne tippeket adni.

Mennyi pénzed van egy hétre/hónapra, mennyi az, amit feltétlen be kell fizetni, és a maradékból hány kaját kellene megoldani?

2019. nov. 5. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Én is tudok tippeket adni, ha részleteket írsz.
2019. nov. 5. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Adjál vérplazmát kapsz 6000 forintot először még többet is meg csokit vagy szendvicset és ezt 3 naponként lehet de mondjuk az elején csak vérvétel van kel hozzá pár nap.
2019. nov. 5. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Voltam bizony.

Egyik napról a másikra hagyott el a párom, 17 év után. 2 hitellel hagyott itt, összesen 3 hitelünk volt, ebből 2 az én nevemen. És nem kerestem valami jól.

Nagyon kétségbe voltam esve, olyan apróságokon próbáltam megfogni a pénzt, hogy pl. a telefonomat sem itthon töltöttem, hanem munkahelyen. Pedig valósíznüleg nem jelent még 10 forintot sem egy töltés.

Akkoriban sokat gyakoriztam, és undorító féreg hozzászólásokat is kaptam, hogy hogy lehetek ennyire fillérb****ó, hogy 5 forintért inkább beviszem a telefontöltőt.

Nagyon rosszindulatú emberek vannak.

De a legtöbben próbáltak segíteni, amiért nagyon hálás vagyok. Kaja tippeket kaptam sokat, de amúgy az nem bonyolult, google-ban is rá tudsz keresni ilyenekre, hogy olcsó ételek.

Spórolási tippekből is ezerféle van, de nem alkalmazható mindegyik mindenkire, mert sok mindentől függnek.

Pl. kivel élsz együtt? vagy egyedül?

albérlet, vagy hitelmentes saját ingatlan, vagy lakáshiteled van?

kocsi van-e?

munkahelyed van-e?

milyen támogatásokat veszel igénybe?

sok cégnél van temetési segély, de ha rászoruló vagy, önkormányzatnál is van.

ha kicsit írsz az életedről, szerintem több konkrétumot tudunk írni. igyekszem segíteni, mert nekem is nagyon jóll esett akkoriban.

2019. nov. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!