Mely fuvarcégek azok, akik utánvételes csomag esetén lehetővé teszik a csomag tartalmának ellenőrzését fizetés előtt?
Miért a postának tán nem az a dolga?
Az kívülről is látszik egy csomagon ha sértetlen, a tartalmához meg a fuvarozóknak semmi köze az ég világon. Pont.
Ők az egyik nagy szolgáltató szabályzata:
És a többieké is ilyen, el nem tudom képzelni te milyen álomvilágban élsz ahol egy futár mosolyogva megvárja amíg te kiprobalsz egy terméket aztán ha nem tetszik akkor fizetés nélkül visszaadod neki a kibontott szetbarmolt csomagot, hogy vigye ahová akarja mert neked nem kell..
Téged nem zavar, hogy a nyilvánvalóról próbálod megmagyarázni, hogy nem úgy van?
Amit állítasz teljes képtelenség, életszerűtlen és nem is igaz (lsd pl. a linket, amit kb. bármelyik csomagküldő szolgáltatás ÁSZF-jében dettó megtalálsz)
Elbeszéltek egymás mellett. Minden futár vagy posta esetén ellenőrizni lehet és erősen ajánlott is, hogy nem sérült e a csomag a szállítás alatt.
De ha iPhone helyett fél tégla van benne azt nem fogod megtudni fizetés előtt.
Mi törékeny dolgoknál szoktuk. Múltkor edénykészleter rendeltünk, kibontottuk fizetés előtt, 3 fedő el volt törve, felvették a jegyzőkönyvet és ment is vissza.
Ha nem bonthatod ki, akkor megmondod nem kell. Ennyire egyszerű.
A GLS-t és a Magyar Postát megkérdeztem, és náluk nem lehet fizetés előtt megnézni a csomag tartalmát.
Webáruházaknál láttam, hogy van megtekintési lehetőség, mint pl: emag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!