Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mely fuvarcégek azok, akik...

Mely fuvarcégek azok, akik utánvételes csomag esetén lehetővé teszik a csomag tartalmának ellenőrzését fizetés előtt?

Figyelt kérdés
(Amennyiben nem felel meg a csomag tartalma az elvárásnak, vissza lehessen utasítani.)

2019. okt. 25. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%

Miért a postának tán nem az a dolga?

Az kívülről is látszik egy csomagon ha sértetlen, a tartalmához meg a fuvarozóknak semmi köze az ég világon. Pont.

Ők az egyik nagy szolgáltató szabályzata:

[link]

És a többieké is ilyen, el nem tudom képzelni te milyen álomvilágban élsz ahol egy futár mosolyogva megvárja amíg te kiprobalsz egy terméket aztán ha nem tetszik akkor fizetés nélkül visszaadod neki a kibontott szetbarmolt csomagot, hogy vigye ahová akarja mert neked nem kell..

2019. okt. 26. 07:58
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Oh te jo eg, gondolod ha leírod 3x is ugyanazt, akkor igazad lesz? Akkor csinald, ahogy akarod, és ne zavarjon, hogy mindenki h.lyenek nez, nekem mindegy
2019. okt. 26. 08:43
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Téged nem zavar, hogy a nyilvánvalóról próbálod megmagyarázni, hogy nem úgy van?

Amit állítasz teljes képtelenség, életszerűtlen és nem is igaz (lsd pl. a linket, amit kb. bármelyik csomagküldő szolgáltatás ÁSZF-jében dettó megtalálsz)

2019. okt. 26. 09:04
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Persze, életszerűtlen, hogy mindneki így csinálja? Meg mikor benne dolgoztam is így csinálták? Akkor gondold ezt, nekem aztán tök mindegy mennyire fal balf.sz
2019. okt. 26. 09:37
 15/18 anonim ***** válasza:
17%

Elbeszéltek egymás mellett. Minden futár vagy posta esetén ellenőrizni lehet és erősen ajánlott is, hogy nem sérült e a csomag a szállítás alatt.

De ha iPhone helyett fél tégla van benne azt nem fogod megtudni fizetés előtt.

2019. okt. 26. 11:42
 16/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%
Aki szerint felbonthatja a nem sérült(!!!!) csomagot, az meg tudná mutatni bármelyik(!!!) szállító cég ÁSZF-jében, hogy ezt annak melyik pontja alapján tehetem meg? Biztos én bénázok, és nem találok erre még csak utalást sem. A lényeg az tehát, hogy ellenőrizhessem fizetés (vagy pl online bankkártyás fizetés esetén az átvétel) előtt, hogy az van-e a teljesen sérülésmentesen leszállított csomagban, amit én megrendeltem? Most nem a webshopok copy-paste kamuÁSZF-jére vagyok kíváncsi, hanem valós szállító cégek (pl GLS, ExpressOne, DPD, stb) saját ÁSZF-jére. Esetleg ha valaki saját webshopot üzemeltet, és egyedi szerződése van valamelyik szállító céggel, akkor esetleg át tudná küldeni a szerződésnek azt a pontját?
2019. okt. 26. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

Mi törékeny dolgoknál szoktuk. Múltkor edénykészleter rendeltünk, kibontottuk fizetés előtt, 3 fedő el volt törve, felvették a jegyzőkönyvet és ment is vissza.

Ha nem bonthatod ki, akkor megmondod nem kell. Ennyire egyszerű.

2019. okt. 26. 21:46
 18/18 A kérdező kommentje:

A GLS-t és a Magyar Postát megkérdeztem, és náluk nem lehet fizetés előtt megnézni a csomag tartalmát.

Webáruházaknál láttam, hogy van megtekintési lehetőség, mint pl: emag.

2019. okt. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!