Mely fuvarcégek azok, akik utánvételes csomag esetén lehetővé teszik a csomag tartalmának ellenőrzését fizetés előtt?
Ilyenről én még nem hallottam. Ezt maximum egy olyan helyzetben tudom elképzelni mikor az a cég szállítja ki neked az árut akitől vetted.
Egy futárcég dolga a szállítmányozás, nincs köze ahhoz, hogy neked a 3. féltől vásárolt termék megfelel-e vagy sem, csak ahhoz, hogy azt sértetlenül kiszállítsa.
Nincs egy futárszolgálat sem aki fizetés nélkül végigvárja, hgoy te kibontogass csomagokat aztán ha nem tetszik visszadobd nekik...
A nagy háztartási gép egy speciális eset, lévén ott az eladó megfizeti ezért a kiszállítót (aki amúgy szinte soha nem futár).
Ha rendelsz egy iPhone-t akkor is melletted áll a postás fizetés nélkül és megvárja, amíg kicsomagolod, bekapcsolod és megnyomkodod? Kötve hiszem...
Mintha volna olyan lehetősége a feladónak, hogy többlet díj fejében kérhet egy ilyen szolgáltatást.
Nem tudom, hogy mely szállítók vállalnak ilyet, de egy webáruház ( nem ugrik be, melyik ) oldalán a szállítási feltételeknél konkrétan kitértek erre az opcióra.
Posta, futár, ugyan az.
És nyugtathatsz amivel akarsz, SENKI nem engedi, hogy szétbarmolj egy utánvétes csomagot fizetés előtt. Ha meg fizettél senkit nem érdekel már mit csinálsz vele.
Egy szállítmányozó cég dolga a csomagok A-ból B-be szállítása, nem a vevő és az eladó közötti nézeteltérések rendezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!