Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Éttermek adhatják a nejlonszat...

Éttermek adhatják a nejlonszatyrot ingyen?

Figyelt kérdés
Van egy gyrosos étterem a munkahelyemtől nem messze ahol a környező irodák dolgozóiból kígyózó sorok állnak minden nap. A pénztár mellett több méretben van kilógatva nejlonszatyor, amit bárki ingyen elvehet, hogy a munkahelyéig tartó nagyjából 50-100 méteren abba vigye a hungarocell dobozba is csomagolt gyrost. Ez nekem már nagyon rég szúrja a szemem, és gondolkozom rajta, hogy ez vajon szabályos-e és ha nem, hol tudom ezt bejelenteni? Azért nem akarok személyesen szólni erről az orr dolgozóknak, mert nem szeretném hogy legközelebb beleköpjenek az ételembe, vagy rossz viszony alakuljon ki, szóval egyszerűen jelenteném anonim valamelyik hatóságnak. Köszönöm válaszotokat.

2019. okt. 24. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

mit akarsz bejelenteni? azt, hogy becsomagolják a kaját?

mi a f&sz van itt? ÁVH?

2019. okt. 24. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván egyik leszármazottjuk.
2019. okt. 25. 02:53
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Az étterem magasabb áron szerzi be a szatyrot, mivel az termékdíjjal van növelve. Az már az ő szíve joga, hogy ezt benyeli mint költség és ingyen adja, vagy motiválja a vásárlóit a környezettudatosságra és a beszerzési ár duplájáért kínálja, amíg kötelezően ki nem kell vezetnünk a műanyagot ( van még rá pár év ) amit majd a Jucika aki visz még 5 tálat a csajoknak szidni fog és drágálja, amíg "ide sem jövök többet" felkiálltással kizsonglőrködi a 6 kaját egy kézben szatyor nélkül, mert ő csak leugrott ebédért.

Még mindig ők lesznek a többen, nem a zöldek (sajnos), de egyúttal nézz szét az egész konyha területén hátha észreveszed azt is, hogy mibe csomagolnak, vagy hogy gyűjtik a szemetet, használt olajat és az hová kerül, stb. Azután meg lehet azt mondod, hogy elég sok fenntartható fejlődési szempontot meg betart.

üdv: egy gyrosos :-)

2019. okt. 25. 05:57
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Minek adsz bármilyen tanácsot egy "házmester", besúgó, jellemtelen NÉVTELEN feljelentőnek? Még ahhoz is besz.ri, hogy a saját nevével vállalja a szemétségeit.

Ezeket már a langyos szockóban is utálták, még Hofi is viccet csinált belőlük.

2019. okt. 25. 06:02
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Lehet ingyen adni. Ugye tudod, hogy létezik már újrahasznosítható műanyag szatyor is, ugyanúgy, mint pl. pet palack? És hogy az ilyen árulkodó júdásokat mindneki utálja?
2019. okt. 25. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Én se szeretem, mikor valaki 50 méterért még szatyrot is kér, de most őszintén, mit akarnál ezen jelenteni? Akár a gyrost is adhatná a hely ingyen, nem csak a szatyrot. Sok ruhaüzletben is ingyen adják a szatyrot, őket is szoktad jelentgetni?
2019. okt. 25. 13:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Én csak jól ki akarok baszni velük névtelenül
2019. okt. 25. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Ezzel biztos nem fogsz tudni, max kiröhögnek vele.
2019. okt. 26. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Beteg egy gyökér vagy kedves kérdező, sajnos sok hozzád hasonló van!
2019. okt. 26. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!