Refundolni szeretnék E-bayen mert nem jött meg egy termék, de valamit ír, amit nem értek. Volt már valakinek ehhez hasonló esete?
Contact us
We're sorry there's a problem with your purchase. Since you bought this item on ebay Hungary, please go to the Hungary site to resolve your problem.
Milyen magyar oldal?Vagy ez micsoda egyáltalán?
Ha te "refundolnál" akkor te fizetnél vissza pénzt. Fontos, hogy mindig az angol szót használd akkor is ha fingod sincs, hogy mit jelent!
Nem, még az egész világon csak neked volt ilyen eseted.
Akkor helyesebben:
nem kaptam meg a cuccot,és szeretném visszakapni a pénzemet, de ezt írta ki az E-bay.
a purchase history -ban keresd ki a termékedet, a leaved feedback gomb alatti more actions ra nyomj rá,ott kinyílik,majd klikkelj az i didn't received it -re. Először kommunikálnod kell az eladóval. Első körben azt fogja kérni,hogy várjál még. Tegyél így. Ha letelt az idő,amit felajánlott akkor kérj tőle visszatérítést. Ezt levélben írd meg neki. Ha hepciáskodik akkor az ebay től kérj segítséget. NE MENJ BELE abba,hogy újra küldje a terméket,mivel akkor lezáródik az ügyed és nem tudsz tovább reklamálni,az eladó meg azt mondja,hogy feladta újra de biztos megint eltűnt a csomag. Ezek szerint tracking number nem volt. Tehát valami olcsó pár dolláros dologról van szó. Ilyenkor nem szoktak szarakodni az eladók. Ha van tracking numbered akkor itt csekkold le: [link]
hátha csak elakadt a vámon.
Nem adja be, hogy pénzt szeretnék-e visszakapni, vagy a terméket újra elküldetni az eladóval.( innen már tudom a folyamatot).
Valami olyasmit ír, hogy a kérés nem teljesíthető, mert Magyar oldalon keresztül vettem meg a terméket.
Ezt nem értem..nekem ilyet soha nem írt még eddig.
Contact us
We're sorry there's a problem with your purchase. Since you bought this item on ebay Hungary, please go to the Hungary site to resolve your problem.
Ezt a szöveget kapom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!