Sírt már valaki közületek Bugattiban ülve vagy Yacht fedélzetén?
Ha igen, akkor miért?
Azt az opciót hagyjuk ki, hogy éppen akkor tájékoztatta az ügyvédje, hogy jön a NAV lefoglalni mindent. Avagy szorítkozzunk azokra az esetekre, mikor ez az anyagi színvonal tartósnak bizonyul.
persze, most is a yacthom fedélzetéről gyakorizom, olyan unalmas ez a milliomos élet. Semmire nincs lehetősége az embernek, más célom sincs.
/sarcasm off
Befizettem ilyen sétahajókázásra, Galápagos-szigetek 3 nap yacht túra last minut-os akcióban 400e-ről leárazva, 63e-re.
Az első pár órában még nem volt gond, majd jött a tengeribetegség és végigrókáztam az egészet, a delfinnekkel is lehetett volna úszni, de nem tudok, ezért ez is kimaradt. Viszont sajnálom a delfineket olyan barátságosak voltak, odaúsztak hozzám és bámultak, mintha megérezték volna, hogy nem vagyok jól, én meg telibe hánytam az egyiket, akkor elsírtam magamat sajnáltam a delfint, meg szarul is voltam.
Havi 1-2 alkalommal tankolok a Bugattiba, tehát már elég sokat láttam :)
(Benzinkutas vagyok :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!