Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetek penztaros matek...

Lehetek penztaros matek felmentessel?

Figyelt kérdés
Rossmanba jelentkeztem diakmunkara penztarosnak,viszont fel vagyok mentve matekbol. Mit gondoltok,ez okoz majd nehezseget? Valaki volt mar igy?
2019. okt. 16. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűleg jelent! Ne viccelj már hogy felmentéssel akarsz lenni pénztáros??? És a hiányt szerinted ki fogja befizetni?
2019. okt. 16. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Miféle iskolába jársz? Valami kisegítő e?

Ember, régebb óta mint a születési dátumod, A pénztárgépek Bebe írod hogy mennyi pénzt adtak és kiírja hogy mennyit kell visszaadni. Összeadni azért nem egy mérnöki karos matek szigorlat.

2019. nov. 11. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:

" Összeadni azért nem egy mérnöki karos matek szigorlat."

Nem mérnöki karos de te meg úgy látom a szövegértelmezéssel állsz hadilábon. A felmentés matekból annyit jelent hogy még az összeadás sem megy, sőt idézek neked a diszkalkulia tüneteiből:"Gondot jelent a visszajáró ellenőrzése és az idő leolvasása analóg (mutatós) óráról."

Tehát néha a számok értelmezése sem megy. Ezek után hol dolgozhatna pénztárosként????

2019. nov. 11. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szintén díszes vagyok, nem ajánlom. Eladói munkáknál lutri, hogy mennyire lesz modern az adott gép, és ha nem írja ki, miből mennyit kell visszaadnod, gondjaid lesznek belőle. Egy számológép ilyen esetben megoldást jelenthet, de egy munkahelyen, pláne ilyen munkakörben általában hajtás van, folyamatosan jönnek vevők,pluszba még stresszelnek is, így nem lesz időd külön pötyögni, leblokkolni, lassúnak lenni.
febr. 7. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Diszes*
febr. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!