Angliabol koltoztunk haza es hagytunk hatra hitelt. Be
tudjak rajtunk hajtani?
Figyelt kérdés
Tudom tudom nem kioktatast kerek, egyszeru lenne a kerdesem. Ha kb 6-7ezer font tartozast hagytam hatra akkor Anglia valahogy be tudja hajtani rajtam ha mar itthon vagyok Magyarorszagon?
Simán megtalálnak észlény. Ne reménykedj, hogy idehaza nem ér el Anglia keze, simán kiadnak Angliának miután a magyar rendőrök elkaptak téged.
2019. okt. 18. 07:51
13/17 anonim válasza:
Remélem a bőrt is lehúzzák rólad.
Egyszerűsítve az egészet: tolvaj vagy! Köcsög!
2019. okt. 18. 11:52
14/17 anonim válasza:
Az előzőek elméleti választ adtak. Én gyakorlatit, itt élek Angliában.
Nem tudnak megtalálni. Nincs meg nekik a magyar lakcímed és az angol hatóság nem tud belenézni a magyar lakcím nyilvántartásba. Arra vigyázz, hogy ne gyere vissza, mert akkor van rá egy kicsi esély de nem sok. Már csak azért ne higyj az előzőeknek, mert kamuznak. Senki nem keres nyári munkával nettó 4600 fontot, az bruttó 7000, vagy havi 3500 Font. Az itt egy erős mérnöki vagy orvosi kereset. Vagyis nyugi.
2019. nov. 2. 12:12
15/17 anonim válasza:
Mert szerinted felvesz valaki itt több millió forintnyi hitelt aztán pattan Magyarországra azt a bank csak hagyja úszni?
Aha...
Sok sikert kérdező. Köcsög!
2019. nov. 2. 13:18
16/17 anonim válasza:
Nekem egyik rokonom hozott haza angliabol 6-7 ezer fontnyi overdraftot meg 2 telefont reszletre ennek mar 4 eve, es meg egy levelet sem kapott kintrol, nyilvan meg kaphat, de nem sietik el a dologot az angolok. A masik meg a sajat esetem, ugyanezen rokon rabeszelt engem is, hogy hozzam haza amit tudok mert "ingyen penz". Hat el is hoztam olyan 5-6 ezer fontnyi overdraftot plusz hitelkartya kereteket. De en nem tudtam nyugodtan aludni honapokig, teljesen rament az egeszsegem a dologra, igy szepen elkezdtem email-ezni a bankokkal es peldaul ami meglepo volt olyan bank aki a 50£ert elengedte a 250£ tartozasomat. Ez volt a legjobb alku, 2 banknal kaptam ilyen 20-25% engedmenyt miutan egyosszegben kifizettem a maradekot. 2 banknak a teljes osszeget kellett visszaadnom nem engedtek, egyiknel kamat sem ment ra. Viszont a TSB-nel ott valami brutal kamatot tettek ra, olyan 30£-al mentem minuszba de nem fizettem be erre havi 80£ kamatot pakoltak unplanned overdraft cimszoval minden honapban 3 honap utan jobbnak lattam befizetni a 270£-ot mielott meg feljebb megy. Egynel pedig megegyeztem h havi 100£ torlesztve nem tesznek kamatot a tartozasra ez volt a legnagyobb osszeg 3000£. Szoval ha beszelsz veluk meg jol is kijohetsz a dologbol. Eleg alaposan utana olvastam/kerdeztem ennek kulon erre szakosodott angol forumokon es a legtobb hozzaerto amugy azt mondta, hogy ilyen kis osszegert nem fognak utana menni az embernek. De mindenki maga latja er-e annyit a dolog h evekig ezen agyalj minden este, sose tudhatod, hogy ha lesz egy hazad esetleg raterhelik majd a kinti tartozasodat.
2019. nov. 10. 21:49
17/17 anonim válasza:
Megtalalhatnak igen. Masreszt, ha visszamesz a UK-ban lehet mar soha tobbe nem lehet angol bankszamlad. Ott ugyanugy van fekete lista. Illetve egybol elkezhetik veled torleszteni is, ha visszamesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!