Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik ilyen állami támogatás?

Létezik ilyen állami támogatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sajnos nem vettek fel elsőnek egyetemre.

Így ebben az évben biológia/kémia magántanárhoz járok. Nagyon költséges, mivel mellette nyelveket is tanulok, ez kb heti szinten majdnem 30.000ft

Állást csak részmunkaidőben tudok vállalni, a tanulnivaló miatt csak erre van lehetőségem, ez persze nem kínál túl sokat. Ismertek olyan támogatást esetleg, ami ilyen esetben igénybe vehető? Egyszerűen nem várhatom el a szüleimtől, hogy ekkota támogatást nyújtsanam másik 2 testvérem mellett. Neten már keresgéltem, de nem találtam sajna semmit.

2019. okt. 7. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

"aki egy létező ilyesmi támogatást nem használna ki"

Igen és pont ezért vagyunk csóró ország mert itt mindenki kihasznál mindenféle támogatást. Támogassuk a cigányokat, a csöveseket, a rokkantakat (aki úgy rokkant mint én, csak dolgozni ne kelljen), a minimálbéreseket (többi zsebbe), a vállalkozókat (ők ugye szegények, évente csak egy bmw-re telik) ja és koronázzuk meg egy alapjövedelemmel a naplopóknak, aki tényleges munkát végez az meg fogja és dolgozzon többet hogy még több embert (rajta kívül) lehessen támogatni.

2019. okt. 7. 19:01
 12/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
55%

Nincs ilyen támogatás.

Szülj 3 gyereket és kapsz 10 milliót.

2019. okt. 8. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
hagyd. a nerdek társadalma ezt nem érti meg. itt már csak ők válaszolgatnak szinte. tudálékos barmok.
2019. okt. 9. 00:17
 14/15 A kérdező kommentje:

Mint említettem, hiba úgy választ adni, hogy a háttérrel nem vagyunk tisztában. A legközelebbi McDonalds hozzánk kb 90km-re van :)

Kis városban nemigen adódnak eféle multis cégek adta munkalehetőségek, ahogy nyilván az 1700/1800Ft-os órabér is csak álom a környéken :)

Nem tudom pontosan idézni sem az illetőt, sem a mondatot, ami azzal kapcsolatban volt itt jelen, hogy ami érdekel azt saját magam is megtudom tanulni. Szerintem enyhén túlzás kijelentés, de várom persze a támadásokat erre a kijelentésemre is. Orvosi egyetemre jelentkeztem Peste, a Semmelweis egyetemre. Nem elnagyzolom a dolgot, hogy igy-ugy huha de sok tanulnivaló, de igenis, nekem (és bár minden ember más, nemde?) nem lenne könnyű egyedül felkészülni e két emeltre. :)

Elnézést azoktól, akik polihisztorok, nekem nem megy minden egyik pillantásról a másikra, mint ahogy úgy tűnik itt egyeseknek :)

2019. okt. 9. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem való mindenkinek az egyetem.
2019. okt. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!