Létezik ilyen állami támogatás?
Sziasztok
Sajnos nem vettek fel elsőnek egyetemre.
Így ebben az évben biológia/kémia magántanárhoz járok. Nagyon költséges, mivel mellette nyelveket is tanulok, ez kb heti szinten majdnem 30.000ft
Állást csak részmunkaidőben tudok vállalni, a tanulnivaló miatt csak erre van lehetőségem, ez persze nem kínál túl sokat. Ismertek olyan támogatást esetleg, ami ilyen esetben igénybe vehető? Egyszerűen nem várhatom el a szüleimtől, hogy ekkota támogatást nyújtsanam másik 2 testvérem mellett. Neten már keresgéltem, de nem találtam sajna semmit.
"aki egy létező ilyesmi támogatást nem használna ki"
Igen és pont ezért vagyunk csóró ország mert itt mindenki kihasznál mindenféle támogatást. Támogassuk a cigányokat, a csöveseket, a rokkantakat (aki úgy rokkant mint én, csak dolgozni ne kelljen), a minimálbéreseket (többi zsebbe), a vállalkozókat (ők ugye szegények, évente csak egy bmw-re telik) ja és koronázzuk meg egy alapjövedelemmel a naplopóknak, aki tényleges munkát végez az meg fogja és dolgozzon többet hogy még több embert (rajta kívül) lehessen támogatni.
Nincs ilyen támogatás.
Szülj 3 gyereket és kapsz 10 milliót.
Mint említettem, hiba úgy választ adni, hogy a háttérrel nem vagyunk tisztában. A legközelebbi McDonalds hozzánk kb 90km-re van :)
Kis városban nemigen adódnak eféle multis cégek adta munkalehetőségek, ahogy nyilván az 1700/1800Ft-os órabér is csak álom a környéken :)
Nem tudom pontosan idézni sem az illetőt, sem a mondatot, ami azzal kapcsolatban volt itt jelen, hogy ami érdekel azt saját magam is megtudom tanulni. Szerintem enyhén túlzás kijelentés, de várom persze a támadásokat erre a kijelentésemre is. Orvosi egyetemre jelentkeztem Peste, a Semmelweis egyetemre. Nem elnagyzolom a dolgot, hogy igy-ugy huha de sok tanulnivaló, de igenis, nekem (és bár minden ember más, nemde?) nem lenne könnyű egyedül felkészülni e két emeltre. :)
Elnézést azoktól, akik polihisztorok, nekem nem megy minden egyik pillantásról a másikra, mint ahogy úgy tűnik itt egyeseknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!