Létezik olyan munka, ami otthonról végezhető, és diákmunka?
Figyelt kérdés
Angol nyelvtudást igénylő például. Szerbiában élek, itt nem nagyon van diákmunka, főleg ilyen kis faluban, ahol én lakom. Közepiskolába is, ahova járok, naponta 2 órát utazom busszal. Információtechnológia és elektrotehnika szakon tanulok. Szeretnék suli mellett dolgozni is. 4-5 órát tudnék foglalkozni a munkával. Ti tudtok ilyen lehetőséget?2019. okt. 6. 18:35
1/7 anonim válasza:
Online végezhető szakmák közül bármi. Online diákmunkáról még nem nagyon hallottam.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még nem vagyok 18.
2019. okt. 6. 18:40
3/7 A kérdező kommentje:
Valaki tudna ajánlani valamit? :c
2019. okt. 6. 19:34
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem válaszolnak, mert nincs ilyen munka. Legalábbis ha nincs szaktudásod. Tudsz programozni? Grafikus vagy? Mi máshoz értesz? Ezeket gondold végig, és ha valamit tudsz akkor értékesítsd online, például Fiverr-en.
5/7 A kérdező kommentje:
2 éve tanuljuk az Adobe összes programját, szinte haladó szinten kezelem. 2 éve foglalkozunk programozással, c++, pawno, az még nehezebb, html-hez nem értek. :'D
2019. okt. 6. 20:20
6/7 anonim válasza:
Angolból mennyire vagy penge? Taníthatnál angolul, engem lehet, hogy érdekelne is.
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem lenne rossz. Sőt a gépelés vagy a szövegfordítás sem. De ilyet sem találtam.
Nálunk a legtöbb szaktantárgyat angolul tanítják, ilyen például a programozás, grafika, gépészet, mert szerintük az angol nyelvben van a jövő, szóval megy az angol. :)
2019. okt. 7. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!