Magántanulóként milyen munkákat vállalhatok 8 általánossal évközben?
Magán tanuló vagyok, és szeretnék dolgozni évközben, ha már ennyire sok szabadidőm van. Gimnazista vagyok, szóval 8 általánosom van meg. Nem napi 8 órában szeretnék dolgozni, inkább csak napi 4 órában.
Milyen tipusú munkák jöhetnek szóba? Nyáron láttam diákokat ruha boltokban dolgozni, olyasmire évközben is lenne lehetőség például?
Ha elmúltál 16 éves, csak akkor dolgozhatsz év közben, de nem lesz könnyű munkát találnod, ugyanis a munkáltatók jobban szeretnek 18 felett alkalmazni diákokat.
Magánvéleményem, hogy Neked most a tanulás lenne a fontos és nem a munka - inkább a tanulásra koncentrálj. Nem tudom, mióta vagy magántanuló, de ha idén óta, akkor nagyon feküdj neki a tanulásnak, mert könnyű ellinkeskedni - aztán félévben, év végén meg meghúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!