Lehet diákmunkázni CSAK iskolai szünetben?
Márciusig össze kéne szednem kb 30-40 ezer forintot diákmunkával. Telefont szeretnék venni de megvárnám amíg kicsit lejjebb megy az ára, 30ezrem már van apáék pedig 80-90ezret adnának bele, így magamtól kell megkeresnem valahogy azt a pénzt.
Iskolai időben inkább a tanulásra koncentrálnék, mivel az sokkal fontosabb, ezért csak őszi/téli/síszünetben tudnék menni. Van egyátalán olyan hely, ahol ennyi időre is megengednék, hogy dolgozzak?
Gorskajáldába nem szívesen dolgoznék (elég rosszakat hallottam az ismerőseimtől). Ha lehetséges ilyen nyugisabbra gondoltam (pl árufeltöltő, adatrögzítő), de nem hiszem, hogy felvennének, ha tudják, csak pár hétig maradnék.
Takarítás, kutyasétáltatás, újságosztás, felesleges cuccaim eladása az amiről már hallottam és majd csinálám, de ezekért kb mennyit kapnék? És hogyan valósíthatóak ezek meg? (Csak felcsengetek vkihez, hogy kellene-e? Az nem bukóság?)
Ha van jobb ötletetek, tapasztalatotok, hogy mit tudnátok ajánlani azt nagyon megköszönném! ^^
(Köszi, hogy végigolvastad!)
Szerintem könnyen találsz, mert nagy a munkaerő hiány. Ráadásul jön a karácsony, nagyon kelleni fog az ember mindenhova a kereskedelemben.
Ja és már 10 évvel ezelőtt is ez volt a legenda, hogy szünetben biztos nem kapsz melót mert jajj mindenki akkor akar. A valóságban meg pár napon belül mindig volt valami. Csak menni kell a munka után, nem otthon ülni, hogy úgysincs.
Ja meló mindig van, csak mellé a finnya is. 16-18 közt árufeltöltés, csomagolás a jellemző,esetleg telefonos munkák (értékesítés), takarítás. 18 felett gyár, kasszázás, irodai munkák is játszanak.
Viszont az is tuti, hogy 10ből 5 diák kapásból kifordul, ha fizikai munkáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!