Miért mondogatják hogy itthon jólét van, amikor felnőtt dolgozó emberek 10nmes szobákat bérelve tengődve élnek meg?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 12:01
2/12 anonim válasza:
Szerintem tényleg jólét van, ha van időd minden nap több ilyen kérdést feltenni.
3/12 anonim válasza:
Vannak mindenhol ilyen szerencsétlenek.
4/12 anonim válasza:
mindenhol vannak szegények, én jól élek van egy 200 m2-es házam és nyaralóm a velencei tavon.
5/12 anonim válasza:
Nézz körbe, rengeteg új autó, tömve a hotelek.
6/12 anonim válasza:
Mert ha saját szobád van, van pénzed enni és van nálad áram, internet és telefon/számítógép, akkor tudom hihetetlen, de a Földön élő 7 milliárd emberből már a leggazdagabb 1-2 milliárd emberben benne vagy.
Akármilyen csórónak tartod magad itthoni viszonyok között, hidd el hogy a Földön 5 milliárd ember azonnal és gondolkodás nélkül elfogadná a te sorsodat magának, mert ő azt látná, hogy neked milyen jó dolgod van.
7/12 anonim válasza:
A saját lakás külföldön sem jár alanyi jogon.
8/12 A kérdező kommentje:
Éltem Ausztriában ott segédmunkával önálló garzont tudtam bérelni.
Úgyhogy nekem ugathat bárki hogy itthon jólét van. Nincs.
Az Nyugaton van.
2019. okt. 4. 13:19
10/12 anonim válasza:
Senki nem ugat neked hogy jólét van, te vagy az aki ugat másoknak, pedig fszse kíváncsi a mondandódra, meg a hülye kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!