Mit tennétek, ha a legjobb barátotok nem adná vissza a neki kölcsönadott pénzt?
Kétszer adtam így kölcsön több százezres összeget. Egy alkalommal barátnak, egyszer pedig egyetlen tesónak.
Mindkét esetben bőven a megbeszélt határidőn túl kaptam vissza, akkor is többször jeleznem kellett, hogy már igencsak időszerű lenne.
Na azóta senkinek.
Nem szabad kölcsön adni akkora összeget amire neked is szükség lesz!!
Most már nehéz lesz, ráadásul egy baráttal is kevesebb jó eséllyel.
"Mit tennétek, ha a legjobb barátotok nem adná vissza a neki kölcsönadott pénzt?"
1./ Bírósági per, majd behajtatnám rajta
2./ Megfogadnám, hogy soha többet senkinek
Én testvérnek is úgy adtam kölcsön, hogy jelzálogjogot raktunk a lakására. Mindenki nagyon furcsán nézett rám, de végül is igazam lett. Soha nem kaptam volna vissza időben, és maradéktalanul, ha nem a lakása forog kockán. Mindezt úgy, hogy "jó testvérnek" számítunk.
De az üzlet, az üzlet, és nem szerelem...
Kizárólag szüleimet vagyok hajlandó ilyen biztosítékok nélkül segíteni, mert az Ő esetükben az sem baj, ha soha nem adják vissza.
Nő és nem tudja előteremteni a pénzt?? Csak szét kell tennie a lábát és 1-2 hónap alatt ott az 500K
Inkabb csak nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!