Nekem így hová kell mennem?
Figyelt kérdés
FHT támogatást kapok,a munkanélküli segély, ezt még annak idején a polgármesteri hivatalban kellett intéznem, de nem tudom melyik osztály, vagy részleghez tartozik ez. nemrég a járási hivatal külön helyre költözött a város másik részére, kérdésem, ha pl. megszüntetéshez újra meg kell majd látogatnom őket ha lesz munkám, nekem már az új helyre kell menni? hozzájuk tartozik ez?
mert néha kapok levelet járási hivatal címről, viszont ez megint nem az, a munkaügyi központ küld ilyen címen. szóval teljes katyvasz
2019. okt. 2. 19:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!