Mi a véleményetek a Forex Signalokról?
Rengeteget olvastam az utóbbi időben a forex kereskedésről, korábban kriptovalutákkal már szereztem tapasztalatot.
Természetesen néztem szignálokat szolgáltató oldalakat is.
Őszintén nehéz megbízhatót találni, mivel mindenki csak el akarja adni a saját jó (vagy általában rossz) szolgáltatását.
Ráakadtam az "1000pipbuilder" nevű szignálos oldalra, amit a "Bob" bevű trader vezet. Nos ezzel kapcsolatban is szkeptikus vagyok, mivel hiába a sok pozitív értékelés, mindegyik fakenak tűnik nekem, az elemzések az oldalról pedig általában fizetettek.
Mi a véleményetek erről az oldalról, valaki ismeri a szolgáltatást?
Elfogadok ötleteket már bevált szignálos szolgáltatásról, botról.
" mivel hiába a sok pozitív értékelés, mindegyik fakenak tűnik nekem"
Szerintem meg is válaszoltad a kérdésed.
elitecurrensea.com
az egyetlenek, akikben igazán megbíztam és januárban lesz két éve, hogy náluk vagyok.
ők igazi traderek, akik arccal vállalják a szolgáltatásaikat (nem Bob, the (pip)builder, értékelem a humorát, aki ezt kitalálta, de nem fizetnék érte) . ( [link]
nem csak sima szignálokat, hanem rengeteg tudást is kapsz, rendszeres webinárokkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!