Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Márka kavalkád instagrammon?

Márka kavalkád instagrammon?

Figyelt kérdés
Valaki renelt mar ettol a csavotol? Replikakat ad el es szivesen vennek, de csak eloreutalassal lehet fizetni, szerintetek atveros oldal?
2019. szept. 29. 13:46
1 2
 11/15 vikocca01 válasza:

Sziasztok,

Tudom régebbi a kérdés viszont én is néztem az oldalt elég jónak tűnt, kecsegtetőnek. Itt olvasva a kommenteket azért gondoltam egy próbát megér, hat rájuk is írtam elmondtam a fentieket nekik, hogy azt mondjak kamu oldal stb stb, mezes Mazosan válaszoltak nekem teljesen bedőltem Facebookon megis beszéltük a sarccal.

2021.07.09-én meg is rendeltem a cipőt leértékelés miatt 17.000 volt amit el is utaltam neki, mondta, hogy 6-18 nap a kiszállítás de nagy átlagban 10 nap alatt megérkezik. Vártam vártam eltelt 10 nap 18 nap 19-20 nap már ra is írtam, hogy semmi választ se kaptam, hogy késik stb nekem kellett úgy mindent kiffagatnom, hogy mikor érkezik.

Erre az volt a válasz, hogy fixen aug.2 lesz a szállitás hat sejthetitek nem jött, utána az volt a kifogás, hogy a vám kezelés miatt késik ekkorát és azt mondtak aug. 6-ra 100%, hogy ott lesz hat ismételten nyilván nem jött meg itt is nekem kellett végig írnom, hogy ki az hogy ennyit késik mi van a papírokkal szakítással valami fizet igazan mondhatnanak, semmi.

Most ott tartunk, hogy ők mondtak, hogy vissza utaljak a mai napon aug. 09-én a pénzem, meg eddig nem kaptam meg nagyon nagyon remelem megkapom.

Tudom, én voltam a hülye, hogy ilyenbe belefolytam, megbízhatónak tűntek a srácnak a saját Fb-jen beszéltem meg tehát annyira tudnak magyarázni, hogy az kész.

Nyilván a visszajelzések szerintem full kamuak úgy ahogy az egész csak tényleg abban reménykedem, hogy a pénzem valahogy vissza kapom. :((

2021. aug. 9. 11:49
 12/15 anonim válasza:

Mi is szeptemberben rendeltünk tőle. Sajnos naivak voltunk, hittünk a kamu vásárlói visszajelzéseknek. Természetesen jelentettem már instagramon is, megyünk a rendőrségre, az OTP-hez, és a NAV felé is teszünk bejelentést.

SENKI, ISMÉTLEM SENKI SE RENDELJEN TŐLÜK!

2021. okt. 16. 13:44
 13/15 anonim válasza:
Én is szeptember elején rendeltem tőlük, és ugyanez -ígérgetések, de se cipő, se pénz. És én is jelentem mindenhol
2021. okt. 21. 08:16
 14/15 anonim válasza:
Ha valakinek kellenek infók erről a rohadék csalóról, hogy megfenyegesse és visszaszerezze a pénzét szívesen elküldöm privátban. Itt nem oszthatom meg a szabályzatok miatt.
2021. dec. 9. 17:51
 15/15 anonim válasza:
én is rendeltem tőlük. amikor letelt a szállításra ígért 18 nap, írtam nekik, hogy hol a cipő. először elkezdtek összevissza magyarázkodni, majd 2 nap múlva nagy nehezen, de visszakaptam a pénzt. az eset óta nem is aktívak instagramon. ne rendeljetek tőlük!
2022. jan. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!