Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Informatikai vállalkozás...

Informatikai vállalkozás Instagrammon?

Figyelt kérdés
Mennyi gyakori, hogy egy fejlesztőcsapat Instagrammon is jelen van?
2018. jan. 22. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

őszintén szólva, én úgy látom jelen pillanatban, hogy úgy nagy általánosságban is még felfutóban van az, hogy akármilyen cégek megjelenjenek az instagramon.

gyűlnek, de azért még nem általános, hogy mondjuk egy weboldal meg egy facebook oldal mellett az is legyen(esetleg egy youtube oldal pár promóciós videóval).

meg szerintem ez inkább célközönség kérdése is. ha olyan ügyfeleket céloztok meg, akik többsége nincs fenn az instagramon, akkor igazából sok értelme nincs vele foglalkozni.

2018. jan. 22. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:

online marketinges vagyok:

Attól függ mit akarsz. mert tök jó ötlet pl instán kis tippeket megosztanod (szimpla sablonra írott szöveggel) vagy a mindennapi eseményeket. Pl molyolsz a gépen, vagy akármilyen apróságot. A lényege az, hogy kis tartalommorzsát ossz meg, aminek több indoka van. Bonyolult lenne leírni, mert az üzleti céloddal is összefügg, de érdemesnek tartom.

Ha érdekel, írj privátban, segítek.

2018. ápr. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!