Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mir lehet tenni, ha az eladó...

Mir lehet tenni, ha az eladó nem küldi vissza a javításra visszaküldött terméket?

Figyelt kérdés

Vettem utánvéttel egy kamerarendszert. Telepités kezdetekor kiderült, hogy nem müködik. Az eladóval felvettem a kapcsolatot telefonon. Mondta, hogy küldjem vissza az összes eredeti papírral és vagy javítja vagy cseréli. A papíroka fénymásolatát küldtem el, igaz nem sok volt, mert se számla se nyugta se szállítólevél nem volt a csomagolásban, csak a feladást igazoló postai nyomtatvány.

A visszaküldés után egy héttel hívtam, aztmonda, hogy még nem volt ideje megnézni. Következő héten pedig, hogy a szerelője szerint túlfeszültséget kapott vagy mit. És kérdezte, hogy nem e volt vihar. De csak a lakásban összedugtuk, nem használtuk.

Azóta nem veszi a telefont. Üzenetemre nem válaszol!

Nem kell a pénz, se kártérítés. Azóta megbíztam egy céget aki megcsinálta a raktáram bekamerázását. Azt akarom elérni, hogy az ilyen gerinctelen emberek ne tudjanak mást átverni!!

2019. szept. 27. 14:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!